(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У нас змушують брати відпустку тих хто її чомусь не бере 😁
-
но в среднем 40 баксов (Я ГОВОРЮ НЕ ИЗ СОБСТВЕННОГО ОПЫТА)
-
@veronika_dts
-
Цього літа летіли з Риму до Софії, одразу після security перед самим дʼютіком стояв дядя в цивільному і зупиняв випадкових людей, питав скільки грошей везуть. В мене спитав і не зацікавився, а родичку спитав, яка крім української і російської більше мов не знає, - зацікавився і запросив в коморку по місцю грошики показати і порахувати в нього на очах. Пару тисяч євро для нього виявилось нічим, тож подякував і звісно відпустив. Але це в мене вперше такий досвід. Коли ми в Канаду летіли, то Болгарія-Швейцарія не цікавились грошима взагалі ніде, в Канаді офіцер в аеропорту спитав чи більше 10к і запропонував заповнити декларацію, яку підписав і нам віддав копію (ніхто нічого не рахував, тільки питали скільки)
-
на будове около 60-80 баксов в час есть, так что все зависит от строителя/его ветки
-
Головне що платять більше ніж на будові (наче) 😁
-
у меня отец будевельник, так и не смогла договориться за ремонт в собственной хате
-
лол, фейковое гейство
-
Ти колись намагалась домовитись з будівельниками?) Те саме з електриками/сантехніками/стошніками
-
survival job неспроста так названа 😅
-
прошу
-
остановите фейковое гейство в чате
-
Я зверху 🫡
-
только если работаешь с собственными инструментами в бригаде
-
хочеш третім? 🍌
-
работа в украине нестабильна очень сильно, и до войны тоже
-
Та нам ок, не варто уточнювати, ми сучасні люди ❤️
-
Та ну, дивлячись які, можна і в Україні до 1.5к заробляти, (не з власного досвіду)
-
те кто сами – чаще живут в комнатах/бейсментах
-
usd
23 Jan 2023, 01:02
374112/643299
about an hour ago