(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Была
-
И шумихи не было
-
Не такие
-
В 21 тоже учения огромные на границе были
-
Все так и вышло в итоге
-
Я на НГ решил не ехать в отпуск и сэкономить денег на случай если Россия нападёт и буду выезжать))
-
Собачники інсайдери
-
В Канаді немає корупції , ви шо
-
Згадав місцевий путіводітель
-
Просто тута квитанцію дають, ета другоє
-
Всем привет Ищу к себе в команду QA Automation C# www.lawdepot.ca/career/posting.php?loc=CA&ref_id=QAAUTANDEV Из плюсов: - Полный Remote - Можно податься по провинциальной программе (Если вы в Альберте) - Много интересных задач. Есть куда развиваться, качаться - Стальная компания, работаю тут уже больше года. Из минусов - Нужно будет работать Если есть вопросы - задавайте в личку
-
1 - це меньше години 2 - це година-дві 3 - декілька годин 5 - день 8 - 2-3 дні 13 - 3-5 днів 21 - 5-10 днів
-
Так спочатку же треба оті 2 сп для команди визначити. До чогось привʼязатися. Що таке 2сп за 2-3 спрінти вже зрозуміло стає
-
Збірка перлин Запоріжжя. Всі улюблені заклади в одній книжці
-
Сторипоинты +- так же работают)
-
Якщо сторіпоінти це те що я думаю то це взагалі дічь, у нас так зараз треба дати естімейт в поінтах якщо задача легка 2pt якщо складна 13pt, як визначати скільки поінтів треба на задачу я хз, називаю просто рандомні числа)
-
це ще що таке? 😆
-
Це як використовувати фути замість метрів 😁
-
Хоча може шось інше, хз як там воно з точки зору робітника працює. Може просто в бд вносили данні та і все
-
Чому просто в днях це не естімейтити?
23 Jan 2023, 01:02
374225/642817
2 minutes ago