(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну вайз не банк 🤷♂ у них обмен намного лучше чем по банкам
-
Так а я що написав?
-
Доллары, хотя счет в гривне там тоже можно открыть только зачем?
-
Гривні перевести? Вперше про таке чую
-
На вайз лучше перевести и там уже конвертировать. Сильно выгоднее чем банкомат
-
Так, кілька місяців.
-
Круто, не знав, це мабуть не так давно дозволили робити?
-
У нас не вийшло 🤷
-
тобто день-в-день обміняти гроші в обмінці не можна?
-
Не банк, але в данному випадку це неважливо. p2p платежі на нього проходять. Якщо що, я також використовую вайз )
-
а як робляться покупки якщо сума покупки більша за кредитний ліміт картки? наприклад, ліміт 1000 а вартість покупки 2000
-
Зняти гроші з банкомата коштує 2%, варіант з переводом на картку закордонного банку дійсно дешевше?
-
В Торонто, наприклад, велика кількість обмінок в downtown з гарними курсамі без усіляких перешкод з чеками, віддав USD/EUR, отримав відразу CAD. Може для дуже великих сумм процесс інший.
-
І ще одне питання, це - ліміти. Зняти в банкоматі можна не більше 50 000 грн на місяць. І не скрізь в світі є банкомати з підтримкою NFC.. Хоча зараз в Європу Mono і Приват доставляють картки
-
Mono бере 1% за переказ. Приват - 2%. І чомусь мені здається що курс автоматичної конвертації при знятті готівки з картки та курс при купівлі безготівкового долара не ідентичні.
-
Більшість банкоматів в Польщі так і працюють.
-
Моно картки по майже всьому світу відсилає. Э багато банкоматів яки пдтримують NFC, але зазвичай для своїх карт. Я щє не бачив жодного банкомату за кордоном, який підтримував NFC для чужих карт.
-
В Канаді таких банкоматів не бачив, вони пишуть що видача готівки таким чином (без картки) заборонена- В Німеччині, я також не зміг знайти жодного банкомата
-
🗣 Перелік наступних на ліквідацію під'їхав. Фото розповсюджує русня, але зрадники нехай оглядаються. ПІДПИСАТИСЯ
-
Парт тайм дизайнером чи фронт дев?
23 Jan 2023, 01:02
374463/644146
6 minutes ago