(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
йеп, навіть не треба міняти на close. Називається PR support LMIA, по Global Talent Stream
-
та не скажи, якщо тобі як мені 41+ то на кожен бал молитимешься
-
Нет кидай
-
Дивився недавно новий фільм з Кейджем, він там Дракула, трешачок такий )
-
Видели видосы руснявых фпв с тепловизорами?
-
вчителю, тренеру дитини - амазон гіфт карти це нормальний подарунок? Засумнівався просто бо якось заблизько до кешу вже. Чи нормально?
-
tammy.ai/e/GbpXv_TrvsTHv?type=basic
-
Знайшов - Renfield
-
Не запамʼятав назву ) на прайм відео дивились
-
Как называется?) А вот этот недавно смотрел. Мне понравился, смешной. www.youtube.com/watch?v=CKTRbKch2K4&ab_channel=LionsgateMovies
-
Хочеться пройтись і показати це відео у високих кабінетах. Росіяни бʼють наші війська нічними FPV. У тому числі піхоту. До весни такого буде більше разів у 10. Може хоч побачивши ці кадри до МО/ГШ/вищого командування ЗСУ дійде необхідність негайних системних змін по FPV та РЕБ-протидії. І так, мова вже не тільки про кількість дронів. Кількість буде. І тепло теж. Але цього недостатньо. Потрібно створювати структуру, доктрину застосування тощо. В мене немає іншого інструменту достукатись окрім публічного тиску.
-
Скажи! Мне на прошлой неделе показали)
-
Вау
-
Це він знайшов стоматолога котрий йому якимось чином вставив оленячий зуб… оце професіонал!
-
Я намагалася подарувати гіфт карту вчителю. Відмовилася категорично. Лише конфети прийняла. Але не факт що так дотримуються всі правил етики
-
Ну організував би батальон чи щось там і набирав би собі туди людей, а то ходити по ток шоу і розповідати що хтось не хоче захищати країну це якось підлувато. Якби це хтось з військових сказав чи президент то це ок було б.
-
мужчин в донецке ловят очень крепко
-
А летом на Инал
-
но выехать реально
-
из донецка сейчас выезжают в рашу, сейчас более строго
23 Jan 2023, 01:02
374672/644847
less than a minute ago