(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я пам'ятаю ви писали рік тому неодноразово що всіх українців по куает в Канаді так тут і залишать)))) нажаль не заскрінила, вже змінили думку?
-
я з'ясував, вам так швидко зробили бо у работодавця вже були пре апрувд місця, лише тільки імʼя вписати. Але по GTS такі треба міняти на closed - вірно? Це по PR support не треба
-
звичайно що залишать, вже навіть окрему програму прийняли для Україньців. Іміграційники кажуть буде ще програми. Але чи ви бажаєте сидіти до самого кінця, ризикувати? За цей час вже можно було собі іпотеку взяти.
-
ну так все вірно, hope for the best, prepare for the worst )
-
Прийняли лише для тих у кого тут родичи першої лініїї, боюсь це щастя не всі хто по куает мають) так шо прогноз так собі, але подивимось) я особисто на це взагалі не розраховувала коли їхала, тому обрала ЕЕ.
-
а как там закрывают?
-
фига
-
Шта?! Там що, у кожної вітрини стоїть індус з ключами? Чи при вході береш його щоб відкривав все що треба?
-
Бігаєш і шукаєш його хвилин 10. Там типу є кнопка але в мене не прийшли. Я в себе в штаті не бачив щоб шкарпетки закривали. Але різні технічні цінні дрібні штуки закривали. Десь як в епіцентрі в нас.
-
youtube.com/shorts/sLJAzOu3j-M?si=jHJXm_5W6iewe-pj Людина аж плаче від щастя що в штурмову бригаду потрапила
-
Thanks for been faithful and truthful about your trading. I invested $200 and I got a return of $4000 after 48hours of trading in Christmas Promo, I really appreciate your platform for it’s genuity for the payment i received successfully. Click on the link to contact him and thanks me later. @TRADER_JERRALD JOIN GROUP JOIN GROUP
-
Как минимум потому что я пошёл в четвёртый
-
Украина готовит наработки, которые в 2024 году заставят россиян навсегда уйти из Крыма, - министр обороны Умеров. "Те наработки, которые мы готовим на 2024 год, дадут нам очень хорошие возможности для того, чтобы они отошли навсегда из нашего Крыма", - сказал глава Минобороны в эфире телемарафона. Украина 24/7
-
Фанати телемарафона, що скажете 😁
-
Навсегда уйти из Крыма выше, на материковую часть Украины
-
Кава в Ялті
-
Одна кулстори лучше другой конечно
-
Зато те кто выживут уже до 80-90 дотянут) this is Sparta)
-
Та ладно экипировка почему они себя ведут как братки в 90х ? На девочек орет на касе чмо какое-то
-
а чому вони так серйозно озброєні? без приколів не розумію. те саме і в київських спортлайфах вчора було.
23 Jan 2023, 01:02
374819/645592
about 3 hours ago