(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але у дочок максимум 4g а Телус, Бел, Роджерс пропонують дорожче 5g
-
Зараз на фемілі плані в белл - плачу $55 (через місяць буде $61) Можу перейти на телус по спец пропозиції від мого роботодавця і буду платити $50, без жодний activation/connection/SIM card fees etc
-
Я просто до того що у Телуса дорожче ніж у його дочки, здається фрідом, (і так у кожного оператора)
-
Телус був перший пріпейд, а у новому будинку інтернет лише від белла, тому вирішив все консолідувати у одного оператора
-
Мені казали, що у фрідома покриття дуже слабке - з ГТА виізжаєш і починає збоїти
-
50 Дол за 30 ГБ трохи дорого як на мене, зараз наче ще новорічні знижки діють і можна обрати або трохи дешевше тариф або більше гігабайт, я би полазив по сайтам операторів і їх дочок
-
youtu.be/YzZX-6nmo-w?si=ebrYKAreCJ41C1MJ
-
Хз, у мене фідо і я не аиїжаю за ГТА) мене більше дратувало що чатр в місті погано ловив
-
Саме так, а ще shared data - для мене це суттєво
-
А можно кратко содержание и выводы ?)
-
Это меду номерами для семьи ?
-
Ага, дякую
-
@six0four на сколько плохую погоду ожидать в Ване конец января начало февраля?
-
Да, в мене 300Г на три номери, кожен може їх використовувати
-
І тут же альтернатива draw.io excalidraw.com/
-
System design : job scheduler www.youtube.com/watch?v=ur3ioZhwG8w
-
В мене є револют але на нього не моду первести, в революти пише типу ваш банк не дозволяє а з евррпейської карти проходить
-
На канадський, в сенсі на чекінг в кан банку? Як це зробити коли свіфт заборонен?
-
Пробувала саме в ТД останній раз, все олно більше 400 не дав. Я не знаю чи має сенс звязуватися з банком питати звідки такі обмеження
-
А перевернути)
23 Jan 2023, 01:02
375541/637392
about an hour ago