(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можна будь ласка файл у приватні повідомлення? Після самої сторінки BC PNP у теорії дуже багато запитань, а практика така, що поки що з весни немає таких вакансій, які підходили б під умови тієї самої "головний філіал має знаходитися у Британії Колумбії"
-
Дуже вдячна буду!
-
То правда 😅 в мене стоїть в планах штурмувати компанії, які еліджибл і питатись за вакансії. Але тут ще біда, не всі еліджибл компанії є в одному списку на просторах інету 😅
-
Ох, так. Ми до березня цього року взагалі думали в Альберту летіти, але потім передумали, і не зрозуміло, щодо отримання ПР спростили собі завдання, вибравши БіСі, чи ускладнили. У будь-якому разі з лютого березня і в БіСі, і в Альберті iOS developer найчастіше вакансії для сеньйорів і лідів, а в чоловіка два роки на свіфті й до цього два роки фронтенд розробка, що не відповідає запитам для таких вакансій
-
Так, щось він ледве дихає
-
Та наче повинні, у нас чувак привів саме в Хбокс департамент МС, не геймдев студії, отримав бонус. Треба подивитися в доках, я можу казати тільки за підрозділ ящика, або студії в ХС
-
Та не внезапно, туда пол Канады переехало)
-
Зато есть переспективы падения платежеспособности
-
www.bbc.com/news/world-europe-67691484
-
вечно какие-то проблемы вокруг
-
интересно каково таким людям живётся
-
лол
-
А кому не нравится тому отрежут голову как учителю истории