(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На виллу одесского экс-военкома в Испании наложен арест. ГБР совместно с местной полицией провели обыски, оказалось, что его стоимость превышает 4 млн евро, а площадь - 857 кв. м с земельным учаством 1530 кв м. Плюс к этому он купил офис за 500 тыс евро. На всё это наложен арест. Украина 24/7
-
Вітаю. А ні в кого раптом немає такого ж файлу з вимогами для роботодавців як обговорюють вище тільки для онтарійського Foreign worker stream?
-
Нещодавно дивився ціни в Європі та не повірив своїм очам. Готель в якому я зупинявся 4 роки тому зараз коштує в 5 разів дорожче
-
Давайте вже сюди кину, не думала, що то багатьом актуально 🙃
-
В ЕЕ профайл ? Їдете на сайт Онтаріо і створюєте профіль там по стріму HCp
-
Добрий день! Проблема з віндовс 11, а саме з переключенням розкладки різних мов. В мене українська, чомусь дві англійськи та російська. Проблема в тому, що дуже часто я не можу перейти на українську, при тому, що в списку вона є, ні через shift + alt, ні через панельку. Після перезавантаження працює адекватно, якийсь час. Віндовс оновлений до останньої версії, не допомогло. Може хтось стикався також?
-
Там де Ворк експіріенс - те, шо в ЕЕ (за що хочете бали) Там де персонал хісторі - все шо робили за 10 років
-
нет land transfer такс например и нет PST