(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В ЕЕ профайл ? Їдете на сайт Онтаріо і створюєте профіль там по стріму HCp
-
Добрий день! Проблема з віндовс 11, а саме з переключенням розкладки різних мов. В мене українська, чомусь дві англійськи та російська. Проблема в тому, що дуже часто я не можу перейти на українську, при тому, що в списку вона є, ні через shift + alt, ні через панельку. Після перезавантаження працює адекватно, якийсь час. Віндовс оновлений до останньої версії, не допомогло. Може хтось стикався також?
-
Там де Ворк експіріенс - те, шо в ЕЕ (за що хочете бали) Там де персонал хісторі - все шо робили за 10 років
-
нет land transfer такс например и нет PST
-
win+space
-
внутри русской клавиатуры, есть надстройка для украинской. Поэтому alt+shift переключает между ENG и RUS только. Но с помощью win+space можно поменять RUS на UA
-
ага, нет провинциального
-
Скажіть пліз, в ЕЕ не вказували, що працювали як ФОП в Україні, при подачі на CUAET теж не вказували (тут точно сказати не можу, робили скріни і там не бачу такого) В такому випадку для подачі по НСР, потрібно лише лист від роботодавця і банківськи виписки за період?
-
5% (GST) in Alberta
-
одна квартирка в Мюнхене
-
лол за 800к всего
-
Немецкий разведчик продал россии секретные разведданные об Украине за €800 тысяч, - Reuters. В Берлине судят полковника Бундесвера, который возглавлял отдел безопасности ФРГ. Его обвиняют в госизмене и разглашении гостайн, ключевых разведанных о войне в Украине российским спецслужбам. Офицер вместе с сообщником продал фсб данные за €800 тыс. Теперь им светит пожизненное заключение. Украина 24/7
-
спроси меня, когда стану генералом)
-
готов получить 800к за шанс пожизненного?)
-
За 800к не найкращу квартиру в Мюнхені купиш