(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
5 чи 6 сезонів катав за блізак в Україні шикардос, але так це для зими зими. Вигрібали все що можна і не можна. М'якіші за всі зимові попередні це 100%, але до цього були економ варіант. Мішелін не катав зимові, може ще м'якіші але і так мені не дуже подобалося що як мякіш)
-
І на додачу питання: якщо дружина не працює і подає 0.00 декларації, чи може вона покласти гроші на TFSA? Скажімо, я їй подарую ці гроші. Або скаже - накопичення... Це ж TFSA, післяподаткові гроші
-
Думаю що з програмістами так же буде через 10-15 років))
-
Не всім обов'язково мати вищу освіту. В мої шкільні роки дуже круто було юристи і економісти, і всі батьки таак хотіли щоб діти їх стали саме юристами чи економістами. Що то за робота дизайнер, а ще дивніше психолог😂😂😂
-
Можна. Рум в тфса не залежить від доходу
-
Оцінки тут ставлять і ви їх прекрасно бачите. Тому в будь який момент можете побачити прогалини дитини, хоча б по оцінкам для вищої школи чи вузу
-
Якщо про BC - можливо 3 варіанти. Коротко, якщо легкова тачка з BC - не обов'язково safety check. www.icbc.com/vehicle-registration/buy-vehicle/registering-a-vehicle-in-B-C З цікавого, здається, ділершипи зобов'язані перед продажем робити safety check, виправляти знайдені недоліки, і надавати такий сертифікат покупцю.
-
І питання не заплатити 1к, а в тому що ми рівняємо. Тут теж є приватні, церковні чи ще які, які круті. Але ж порівнюємо тут просту школу і вдома модну
-
Безкоштовні школи в Україні відстойні. Я конкретно за Харків кажу. Якщо не брати державні школи де вхідний внесок "благодійний" був від 1к зелених
-
А може їм це нафіг не треба. У і 30 можна піти навчатись і норм. А можна і сантехніком чи механіком норм заробляти
-
Всім нам хочеться щоб діти універи закінчили і досягли чого не досягли ми
-
Ну я до того, що блін, ну правда, що ми рівняємо? Школа я так розумію в Харкові? Яка там з макраме, і великим тенісом? Вона ж не безкоштовна. Так тут теж такі є, переїзжаєш в елітний район і школи там інші) мені взагалі складно уявити як дитина може в двух школах вчитись. Особливо в українській, де уроки по канадському часу вночі якраз проходять
-
Well, дуже суперечлива думка. Я вибрав 55 гімназію дитині: гарна школа, гарні вчителя, без 1к$
-
Так дарування не дохід же
-
Тут більше питання типу "мадам, ви не мали доходу, яким чином ви поклали 12500 на тфса?
-
Я не чула наприклад такого