(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І питання не заплатити 1к, а в тому що ми рівняємо. Тут теж є приватні, церковні чи ще які, які круті. Але ж порівнюємо тут просту школу і вдома модну
-
Безкоштовні школи в Україні відстойні. Я конкретно за Харків кажу. Якщо не брати державні школи де вхідний внесок "благодійний" був від 1к зелених
-
А може їм це нафіг не треба. У і 30 можна піти навчатись і норм. А можна і сантехніком чи механіком норм заробляти
-
Всім нам хочеться щоб діти універи закінчили і досягли чого не досягли ми
-
Ну я до того, що блін, ну правда, що ми рівняємо? Школа я так розумію в Харкові? Яка там з макраме, і великим тенісом? Вона ж не безкоштовна. Так тут теж такі є, переїзжаєш в елітний район і школи там інші) мені взагалі складно уявити як дитина може в двух школах вчитись. Особливо в українській, де уроки по канадському часу вночі якраз проходять
-
Well, дуже суперечлива думка. Я вибрав 55 гімназію дитині: гарна школа, гарні вчителя, без 1к$
-
Так дарування не дохід же
-
Тут більше питання типу "мадам, ви не мали доходу, яким чином ви поклали 12500 на тфса?
-
Я не чула наприклад такого
-
Телевізори у когось в школі безкоштовні видали?
-
Наприклад по нуш видали прінтери. Окей, а хто заправляти їх буде і папір купувати, звичайно не подумали
-
Якщо не здавати на плазми, прінтера і пр, то всі. Тому що кошти на це не виділяють. Я знаю, що є гарні вчителі, але коли в тебе немає матеріальної бази на то все, то це неможливо реалізувати
-
Бо вибрав про результатам ЗНО. Одразу відкидаючи Бойка, тощо
-
Я не знаю як ви до неї потрапили. В рейтингові школипо результатам зно черги. А реєстрація за місцем проживання. Значить дуже пощастило що був недобір
-
Тому що в звичайних не то пальто. Так все ж таки це безкоштовна школа чи з поборами тоді виходить? Звісно на благо дітей, я не кажу що вчителю на відпустку
-
Зошити ранок теж треба купити
-
Можливо і помиляюсь, не претендую на істину
-
Я три роки тому закінчив УФМЛ. Безкоштовне харчування і проживання в гуртожитку, хоч і не королівське, але достойне. Жодного примусового збору не було. Так, проблеми з фінансуванням, на кафедру математики 1 проєктор був, навесні протікав дах. В 11 класі зробили ремонт у всьому гуртожитку, замінили дах, столи, підлогу, стіни, … Я думаю, говорити про те, що вчителі були чудові немає сенсу. Матеріальної бази не було, як мені після випуску сказали, на дитину виділялось 120 грн в день на харчування, але реалізувати змогли. Знову ж таки, проблеми в школах є, но лише збільшенням фінансування їх не вирішити.