(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У нас же нема примусових зборів.😊 В тому то в різниця. Мої діти були в приватних садках, але в самій звичайній школі (нам так було зручно щоб додому сам міг ходити). Проблема в тому, що вчитель не може провести цікаво урок як "рекомендує" МОЗ, тому що нема зошита,закінчилась фарба. А батьки не хочуть здавати, тому що це побори. На цьому і приїхали, танцюй і на пальцях показуй, так щоб відразу нобелівські лауреати вийшли. У нас теж гарні вчителі були, знімаю шляпу. Просто кажу ж, мене прям трігерить що кругом українці поливають 💩 забугорну шкільну програму. Типу в нас вона якась мегакрута. Ну тільки ніде не визнається по дефолту 😆. І об'єктивно зачасту вчаться батьки, а не діти. Всюди є виключення, але прям генії без репетиторів, тільки по шкільній програмі в самій звичайній школі де ні на що не треба здавати звучить як фантастика якась
-
Так він же платний (прокат ковзанів, думаю звідти фінансується каток)
-
Я намагався знайти. Contributions You do not need to have earned income to contribute to a TFSA. The maximum amount that you can contribute to your TFSA is limited by your TFSA contribution room. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4466/tax-free-savings-account-tfsa-guide-individuals.html#contributions Це те на що ви посилаєтесь? Хоча за змістом підходить під ситуацію
-
Вогонь! Дякую
-
В нас є до 2020 року, але лишились в Україні, Має бути якийсь простіший спосіб довести це, Лист від роботодавця наприклад, з тим що ти там працював і стільки то отримував, додати документи про те що ФОП закритий, додати витяги про оплату в пенсійний фонд і типу довіду про доходи з дії, де всі доходи видно, але вона зараза без печаток
-
А скільки років дитині? Просто для трирічної дитини я не знаю як логічно приліпити слово "work"
-
Тут в Етобіко є IRCC, я думаю заїхати