(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
youtu.be/0vHOdgy2VmY
-
не надоело искать кому что не заходит где?)
-
Но то что он перечислил интересно было бы обсудить
-
Ещё как конечный, ты же не часто эмигрируешь в жизни?
-
ты всегда найдешь минус
-
я просто думаю что это бесконечный процесс
-
А зачем тогда чаты по иммиграции?
-
Ну так не бывает чтобы одни плюсы, важно что в балансе выходит, там уже смотришь на какие компромиссы ты готов пойти 🤷♂
-
Просто объективность часто под вопросом
-
Так потому и ищу какие минусы 🤷♂
-
я про это, да
-
Чи є ще третій/четвертий дев щоб оцінити роботу, чи все іде зі слів 1 людини? Якщо ви тільки нещодавно в команді, в них можуть бути жорсткіші вимоги до продукту чим у вас до цього і ви ще не здогадуєтесь що буде більше «бюрократичних» та CI/CD вимог. Або, банально залежність від іншої команди де в них свої дедлайни. Також, окрім самого проєкту вам можуть дати якийсь малий таск по типу break&fix, тренінг/сертифікація, допоможи колезі і тд, що також вкраде деякий час від проєкту. З іншої сторони в мене є приклад зі своїм дуже добрим знайомим котрий робе ту саму роботу але в іншому місці в 7-10 раз довше - і для їх організації це ОК (доречі декілька разів жалілись на цей банк тут бо повільно працюють 😅).
-
Вітаю! Таке питання: роблю чек-ін, авіакомпанія питає країну, що надала візу та країну - емісора візи. Друга - це та країна, де у візовому отримали візи чи та, що у візі вказана? Бо отримали в Перу, а у візі написано Лондон 🙈
-
С медленной работы можно тоже иметь профит, подстраиваясь под темп команды можно сократить рабочую неделю до 10-15 часов)
-
А що саме цікавить? У мене компанія буде в січні хостити мітап
-
К тому же если я буду работать 40 часов вместо 15 я буду меньше зарабатывать в час выходит ( делая больше работы за те же деньги)
-
Идеальный работник найден