(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там не было такого контроля как щас, но погранцы задавали вопросы при встрече
-
👀Для дронів із тепловізорами стає більше роботи Прикордонники виявили групу чоловіків, які вночі ховались у лісосмузі біля кордону з Молдовою. Побачити 4 «світлі» постаті допоміг квадрокоптер із тепловізором. Затримані скористались тeлеграм-каналом, де їм пообіцяли допомогу в незаконному перетині кордону за 60 тисяч гривень з кожного. На порушників складено адмінпротоколи, справи скеровано до суду. 🇺🇦 Telegram | Facebook | YouTube | Instagram | TikTok | Twitter | Сайт
-
Похоже теперь на границу с сектором Газа🤷♂
-
Огромный ров среди поля
-
И ров выкопали
-
Про восприятие "плохих" районов местными и мигрантами. Да и в целом про новости "В страна_нейм все плохо" youtu.be/JaVQITcjWnA
-
-
Ну нет такого как в США ни в Германии ни в Швеции ни даже во Франции
-
Первый комментарий там в точку
-
Филиппины ужасная дыра вообще где-то на уровне Шри-Ланки
-
Филиппины как латинская Америка невероятно бедны и криминальны потому и едут оттуда и как раз едут не самые бедные
-
під азією я мав на увазі шось накшталт філіпін, тут наче більше з китаю й знов ж таки не треба яблоки з апельсинами порівнювати - сюди ідуть малоосвідчені люди з малим достатком, я думаю є великий процент людей які отримали громадянство заробили грошей та повернулись домой інвестувати - але це ті хто може привезти пару сотень к долларів додому
-
Этот?)
-
Я зробив влітку прототип додатку для вивчення мов на AI. Хочу повернутися до розробки, бо запросили в університетський бізнес-інкубатор наступного року. Прошу саме тебе, хто читає, пройти однохвилинне опитування з 12-а запитанням рівня "так/ні/інше". Хочу дізнатися чи це комусь потрібно взагалі 🤪 👉👉👉 forms.gle/t9cHFNtSJ141FoC2A Добрий вечір! Про мене: ви мабуть читали тут мої пости про пошук роботи через Джоб Банк та Ярмарки вакансій. Зберуся з силами і напишу пізніше цікавеньке знову
-
Вот как раз в Лувр я так и не попал ни разу(
-
Видел но такого как в Филадельфии там нет