(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Был и уже даже во Франкфурте был за это время)
-
Ти в Парижі був? Там все дуже стрьомненько
-
Нет это шведы поддерживают порядок, как живут те мигранты без контроля извне можно увидеть на их родине
-
звісно не у порівняння з філою де на світлофорі думаєш чи замкнуті двері в автівці
-
ну й насправді я памятаю норебро у копенгагені - такий собі містяк
-
так я не казав що є у європі таке я дивуюсь звідки у людей стереотип про штати та канаду
-
ну он там как раз упоминал что порядок местные поддерживают
-
Нет про то кто поддерживает порядок в таких раенах)
-
років у 25 мабуть би погнав до сінгапуру
-
я думаю там багато ньюансів й тре інтегруватись з іх культурою - мені тут простіше набагато - вийшов й наче Киів на максималках нічого майже не треба міняти в собі
-
правда в азіі мабуть зарплати гірше
-
Сінгапур дуже топ, один нюанс, треба і самому бути дуже топ
-
ми мабудь в різних з тобою Парижах були. я про той, що у Франціїї, не в Техасі погугли за Париж, це жахливе місто
-
не дрожче торонти)
-
Он мягко говоря не дешёвый
-
сінгапур доречі це взагалі топ - я думав туди замісць канади, швидке громадянство усі англійською розмовляють
-
Рим скорее просто грязный и стремный чем опасный обкрадут да но вряд-ли убьют
-
та є багато краін просто ключове що усюди треба знати як воно працює та що очикувати плюс цей стереотип заможнього західу з молочними ріками вже неактуальний - це було у 70-90 коли дійсно реально єдіне місце де була цивілізація це був захід - там були товари та інфра а зараз усі інші підтягнулись тому можна знайти кайфовий баланс природи інфраструктури та вартості, але так мати громадянство розвиненоі краіни все ще має сенс бо соціалка й надійність
-
Вот прям весь Париж завален клопами и шприцами? Ладно не вижу смысла это обсуждать я считаю что где-то Парижа до него некоторых городов США не дотягивает
-
www.developmentaid.org/news-stream/post/157797/homelessness-statistics-in-the-world
23 Jan 2023, 01:02
378722/634715
11 minutes ago