(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хоча це вже тема іншої гілки...
-
а відсутність актуального закордонника чим загрожує? якщо ПР немає, то виходить що нікуди і не виїхати (без закордонника) а якщо ПР є - то можна літати кудись за ним, чи все одно треба укр закордонний?
-
раз така тема, запитаю і про відновлення водійського. міняв права в європі, віддав укр.пластик. тепер в альберті є варіант міняти укр пластик на 5 клас, але європейські права не підходять, треба саме українські в ДІЇ зникли, в кабінеті водія також (мабуть анулювали в зв'язку з обміном на європейські). Там в кабінеті пишеться, що треба ніжками особисто топати в сервіс центр МВС. Є якісь інші варіанти відновлення укр.пластику?
-
так что лучше перестраховаться
-
будут они или нет - никто не знает
-
год далеко, ужимания близко
-
хз что тебе скажут, не знаю, но можно и самому сдать спокойно, обидно конечно терять возможность обмена
-
мій до 28 )
-
цього не знав, ще не вивчав питання. дякую
-
так, я саме про інтернешнл мав на увазі
-
+ для получения пр - тебе нужен паспорт действующий
-
куда везде летать ? доместик да, изи из канады в европу - нет, нужен паспорт
-
нет пр - тебя из без паспорта с временными доками посадят на самолет
-
в 2 registry місцеві жіночки вже сказали що "ой хз, ми можем тіко українське міняти - здавайте на 7 клас теорію". а у мене майже 20 років стажу, і я б хоч зараз (звісно з підготовкою) здав на нормальний 5 клас
-
є і скан, і фотка в руках з моїм обличчям на прощання перед обміном :) зараз спробую знайти пошуком цю інформацію про консульство, бо читав, що консульсьво само не робить ніяких запитів, а можуть тільки підтвердити дійсність документів, чи щось таке..
-
А залишилась хоча б фотка українських прав? Якщо так, то можна роздрукувати і відправити в українське консульство ріквест на підтвердження водійського стажу (на сайті є інструкція). Вони пришлють документ, що права були видані і не вилучалися. Може це допоможе, щоб зарахували стаж.
-
дякую
-
В Канаді якраз був випадок, коли людина "пропала" на 2 тижні бо в неї захворіла дитина. Американський менеджер просто не заплатив зарплату за той період. Потім розібрались і доплатили. Короче, досить жорстко в цілому, з того що я знаю. Мабуть залежить від компанії