(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чувак мало де у світі був просто. Пожив би в Барселоні - може б зрозумів. І доречі податки - пффф та тут мабуть найкращі умови з того що я бачив. Хавка це теж цікаве питання. На Мідвестівщині може б і були проблеми але тут в Сієтлі все норм. Просто треба іти не бургери жерти а в азіатське кафе наприклад. Тут я ні разу не був в жодному закладі який він показував у відео. І знову ж таки - вело інфраструктура в Сієтлі на голову вище чим у багатьох містах Європи. Доречі колега в мене недавно літала в Португалію відпочити. Вона емігрантка, уже більше 10 р тут живе. Сказала що Європа це цікаво потусити але вона б ніколи туди не повернулася.
-
Посольство і консульство це різні установи? Мені треба довідку про отримання водійського посвідчення, і на сайті ця послуга є: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini-u-t-ch-dovidki-pro-vidsutnist-sudimostej-ta-dovidki-pro-vodijske-posvidchennya Але посольство в Канаді одне, а консульства начебто ж є в різних містах? Питання в тому, чи можна відправити поштою заявку в консульство поближче, чи в саме посольство в Оттаву? Якщо хтось замовляв таку довідку, поділіться пліз інфою
-
це їх проблеми
-
друже, це було на посміятись, можеш розслабитись
-
І про будинки іще теж доречі - це походу у нас в українців якась мулька на величезні замки побудовані типу на віка. Хоча насправді - не на віка. По перше в штатх треба розуміти чому вони будуть з дерева. По друге так це швидко, зручно, просто, стандартизовано. І так ці будинки стоять чорт зна скільки. Я наприклад зараз живу в будинку 1937 року і він виглядає краще чим моя хата в батьків яку почали будувати в 50-тих і потім батько її переробив в 90тих. Подорожуючи Мідвестом я бачив будинки які вже 130 років стоять. Повністю з дерева
-
Україна
-
Кроме Дубаев всяких
-
Не смотрел видео, но про налоги тоже кекнул Есть где-то ниже чем в США?
-
Ну і навіть якщо бути найманим робітником то зараз у мене наприклад вийде в кінці року щось типу 20% від ЗП. Але це ще не точно, побачимо. Потім у нас у штаті сейлс такс 10% і це один із найбільших по всіх США. Тобто сумарно 30%. В Європі ви тільки VAT заплатите 18%, а в Україні 20% ПДВ і при тому в Україні 20% ПДВ буквально на все.
-
потом откроет свои курсы как Лёшка