(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чтоб волны лёд прибивали как в кино
-
Ну взагалі я думаю що чувак просто хайпить і все. І навіть якщо він звалить в іншу країну то якщо він не був дибілом у нього за пазухою непогані активи лишаться на які можна буде спокійно чілитися в якійсь Іспанії. Це власне те за що треба летіти у штати
-
А когда оно уже замерзать будет?
-
не ну я тоже ждал ключи от теслы, но не вышло :(
-
Ю эс эй ю эс эй
-
Фига
-
-
Можна, якщо менше 60 діб до закінчення
-
Тільки шо зробили цікаву річ, може комусь допоможе. Дитина 4 роки, паспорт закінчується завтра. Разом з ним візітор рекорд та охіп. На новий паспорт подались у вересні, його ще нема. У листопаді відкрив application в IRCC на подовження візітор рекорд, з поясненням, що паспорта ще нема. Тільки що прийшов у СервісОнтаріо, старий охіп дитини, мій ворк перміт, мій паспорт, мої права, папірець від ircc "ваша заявка розглядається" роздрукований. Результат: подовжили дитині охіп на 1 рік.
-
Ще тут продублюю: Скажіть, а хтось в курсі, чи можна продовжити паспорт через волк-ін в Торонто? Чув, що в Едмонтоні точно можна, а в Торонто - не факт. Десь є інформація або чийсь досвід? Бо я так розумію, що я краще в лотерею пограю замість ловити апоінтмент в консульстві
-
А куди валити? Хайрінг дніще