(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це в будь якій країні так, багато всього куди йде, у мене в Канаді теж там 4-5 позицій що та куда платити.
-
И это индивидуально
-
Это вместе с соц выплатами
-
залишаю за собою право думати що ти як завжди припьоздуєшь ) Є за тобою така репутація, пробач
-
www.brutto-netto-rechner.info/gehalt/gross_net_calculator_germany.php
-
У меня 33%
-
у нього двоє дітей дорослих та дружина. І щось я йому та інфі з гугла більше довіряю )
-
Тому продакту надо жениться и завести ребенка)
-
Ну чувак більш каже, шо міста мертві і інфрастуктура погана, не знаю де ви до того жили, я плюс мінус згоден, особливо про сієтл, спробуйте в 10 годину в downtown/pike/university потусить, або по жити в сієтлі без машини, і покататися на тих автобусах з тим крінжом, і як вони вчасно ходять) У штатів один великий беніфіт це гроші а, все інакше можно знайти краще в інакших країнах або таке саме)
-
Я же говорю индивидуально
-
Я не плачу 42% я плачу так как в таблице выше
-
осьо
-
Где тут 42%?
-
Налоги начисляться индивидуально по 5 классас + дополнительно опции
-
Аха-ха, лол. Я б повірив би якби тут не жив зараз. Мені в downtown їхати 20-30 хв, інколи 40-50 і це не в 10 ранку а ввечері коли на мосту пробка і то я думаю там такі пробки зараз через ремонт розвязки і моста. Але в той же час я в той самий універ можу приїхати за 40 хв на моноколесі по велодоріжкам абсолютно безпечно і майже не перетинаючися із основним потоком. Тому так послухаю байки про мертву інфраструктуру. Потім жити в США без машини тупо і я цього ніколи не заперечував. Але мені навпаки по кайфу яка тут інфраструктура для авто і наскільки це зручно. І ще я живу в відносно маленькому містечку і тут все що треба є в доступності 5-10 хв на авто. В чому тоді проблема?