Шановні, потребую вашої допомоги. Дайте пліз пораду, в мене 10+ років досвіду QA, дуже багато технологій та тулз з якими я працював, та дуже багато обов'язків, бо не тільки тестував, але й імпрувив процеси у компаніях, інтерв'ювив кандидатів, та інше. І це все не влазить блін ні в одні із критеріїв гарного резюме. В мене кожна позиція то на 10+ рядків описати мої обов'язки. Найменш шо я зміг то втиснути всі роки досвіду у 2 сторінки =(
Наприклад у одній компанії я прийшов на позицію QA manual, а через пів року вже був лідом, за два роки команда зросла з 3 до 11 падаванів, 7 одночасних проектів, своЇми руками будував тестлабу. Для прикладу, те що я зміг максимум мінімалізувати:
Managed a QA team consisting of over 10 members across 7 projects.
Contributed to the creation and improvement of testing processes, ensuring compliance with project requirements according to the TMMI approach.
Established and led a team based on project specifications.
Developed and promoted an employee evaluation system.
Created and enhanced a system to optimize collaboration between support and development teams (Tiers support system).
Conducted analysis of software business requirements and development documentation, including risk assessment.
Generated comprehensive test documentation for each release.
Investigated customer complaints and created improvements to provide the best user experience.
Established and maintained a test lab with the necessary hardware configuration, overseeing the support and development of test benches.
Led acceptance, functional, and integration testing efforts.
Performed UAT.
Successfully implemented automated testing using Catalon Studio for web projects.
Не включаючи деплой коду на тестові бренчі та прод, відрядження, інвестігейт кейсів з саппорт тіми, співбесіди, імпруви процессів майже у всіх командах, аудити, не згадуючи вже про технічні налаштування залізяк на стороні кастомера, коли сетапери стикались з якимись траблами при установці обладнання на стороні клієнта. тобто якщо то все описувати- нічого нікуди не влізе ніколи. А якщо викидувати щось - воно може виявитись важливим =(