(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так, і на те може бути ціла купа причин типу ти можеш добре знати замовника і з історії вашої співпраці вже знати, що його "хочу" - це "треба" і навпаки. або прораховуєш бенефіти і якщо буде якийсь плюсик то чого до цієї дати і не зробити. ще й від характеру людини залежить. я така шо якщо мені скажуть щось то побіжу робить скоріш за все, бо в моїй голові нічого не кажуть просто так)) а хтось на чілі на раслабонє. cognitive bias і оце все. по ситуації і той і той підхід може бути правильним
-
що б це не значило
-
Тому що податки не фізичної особи?
-
Привіт всім, можливо хтось знає чи можна отримати компенсацію в даній ситуації: Купую білет на Flair за $200 на сьогодні Сьогодні приходить що рейс перенесли на 5.5 годин within airline control Пізніше приходить що рейс відмінено within airlines control, required for safety Ребукають на рейс через 5 днів, дають готель і їжу Я відмовляюся від готелю роблю запит на повернення коштів, купую новий білет на сьогодні за 800$ на Air Canada Рейс переносять на 2 години 50 хвилин within airline control За всі ці білети платив Amex Simply Cash. Дякую!
-
В моєму дитинстві з таких передач чомусь більше пам'ятається "криминальная россия")))
-
типа льготное жилье?