(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітання. Хто шарить в такому питанні: працюю як self-employed. Якщо зараз покласти грошей на rrsp та fhsa по максимуму що мені дозволено, чи це одразу знизить мій income і буду платити податки вже з меншої сумми, чи плачу все одно зі всього інкаму, а потім буде tax return?
-
www.radiosvoboda.org/a/skhemy-prodyuser-lihy-smikhu-pasport-rf-biznes-krym/32734449.html
-
їм не обов'язково знати
-
угу
-
Про оффер краще мовчати мишкою?
-
кажеш що чуваки, подивився як у вас тут і мене не все влаштовує / я очікував чогось іншого. давайте щоб один одному не витрачати час я лівну зараз
-
www.youtube.com/live/Q0QmiL8-kPU?si=NnuHk4Aw1bBzEeBc не знаю, чи це було
-
типу продумай питання відповіді наперед
-
якщо вони почнуть контроферити
-
тільки виріши для себе чи б погодився лишитись за більше грошей
-
дякую
-
Онлиа по-идет должна быть дешевле ТД
-
У ТД и Онлиа онлайн можно все оформить. Но если квоты «высокие» то только через брокера или офис(
-
Виглядає саме так як воно і задумано. Але ж RRSP room буде тільки після подання декларації за минулий рік. Але я не шарю, тільки читаю що написано)
-
добре)
-
Навіщо ти це зробив? Тебе за язика хтось тягнув? ) воні ніколи про твої не канадські доходи не дізнались би. Ну плати тепер
-
головне у ту дату сказати що 99 процентів готово та показати шось - прокатувало у 99 випадків, ще у 99 процентах щось обламувалось зза інших тім й можна було видихати, а от 1 процент випадків дійсно тре було ібашити - як на мене це й є скіл менеджера визначити той 1 процент
-
Я маю rrsp room, тому приїхала в кінці 2022 року і вже 1 раз подавала декларацію, але там було нижче мінімуму. Дякую за відповідь
-
Может, нам и Викториевскую сходку как-то организовать?
-
🖖Щиро дякую за участь в опитуванні про вивчення мов з AI. А тепер головне: 💪 Цей освітній проект прийняли в один з канадських державних бізнес-інкубаторів. Натякну що це швидкий шлях до PR через стартап-візу. 👉👉👉 Отже, все ще шукаю людей в команду: — UX/UI + фронт > Арт директор — Flutter/React.js/React/Nodejs (ваш вар-т) + фронт > CTO — HR Звір > CHRO — Customer success operator > CCSO — SMM + PR який public relation > CMO — Content Maker > Chief Content Officer Вимоги для всіх: українська мова, англійська B2+, Google Suite, готовність впахувати в перервах між сном та осн. роботою Якщо це ви, можна звернутися до мене напряму разом з резюме чи портфоліо ) Знаєте когось, хто підходить на цю роль? Розкажіть їм будь ласка Буду також вдячний за підказки, де ще можна розказати про набір. Це практично перші мої пошуки команди
23 Jan 2023, 01:02
381194/635889
2 minutes ago