(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підкажіть на CN tower краще вдень, вночі, на сансет (застати і день і вечір)?
-
лише маленький комент про швидкий пр по стартап візі. 37 months
-
А якщо подаватися у Квебеку? Вони мають свою програму. Якщо ще довше, то можно все одно робити цей чи інші апки і працювати як скіллед воркер паралельно
-
maps.app.goo.gl/5urQKyjohQeKwbVc6
-
Grenadier Clinic, українська клініка біля High Park
-
бля я б вже через 10 хв сказав що я не можу знаходитись з цією людиною в кімнаті бо я від того тупію з видимою швидкістю
-
Час обробки на отримання Selection certificate для стандартних програм скажімо PEQ -- до 6-и місяців
-
Cooperators
-
Не знаю, чи є онлайн, у мене виходило десь так само, як у інших клініках
-
В них немає прайсів на послуги?
-
на sunset там дуууже гарно)
-
Якщо земля важливіше за людей: допомога заходу закінчується, русня на кордоні з Польщею за 2 роки, гине ще 500к українців, залишок через 5 років воює проти нато
-
Бо попереду у рф багато роботи з відновлення кордонів 1991 року. Тобто конфлікти рф знову буде розпалювати
-
А якщо люди важливіше? Укладається мир на умовах рф -тобто роззброєння, позаблок, відмова від тих територій що захоплені, зміна влади (медветчук), патріоти (солдати, волонтери, інші допомагатори) виїзжають з країни (якщо випустять), лояльне населення залишається. Через пару років возз'єднання у Союзну державу з рф та Білорусью (питання чи республіками чи як Путін наголошує - областями). Чи не буде нових війн у рф? Чи не стануть знову наші люди моб резервом для армії рф? Хоча... якщо вони залишилися і лояльні то це їх вибір...
-
грустные у вас прогнозы какие-то 🙁 я даже не это спрашивал, а выгодный вариант для заключения мира
-
Так его нет. Ну или считать выгодным остатки Украины под а-ля медветчуком и впоследствии полного испарения как государства
-
на такую зраду даже я не способен )) всё ещё верю в лучшее
-
Нам сидеть как раньше на 2х стульях уже никто не даст. Украинский вопрос должен быть решён раз и навсегда.
-
Как-то рано сегодня вечерняя зрада, не?
-
Ну на самом деле политические аналитики, как наши так и западные, говорят что мы будем держаться и война на годы. Но я не понимаю на чем основан такой оптимизм. У нас априори силы не равны, а помощь запада будет уменьшаться
23 Jan 2023, 01:02
381218/633570
about an hour ago