(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Опрацьовують довго але відповідно до термінів: within 8 weeks of our receiving your application online. within 11 weeks of our receiving your application by mail. Я б не радила подавати дуже завчасно. Мала такий досвід, в результаті, мою заявку відхилили, бо я ще була не еліджібіл. А коли вже отримала ПР, то не могла податися онлайн, через попередню відмову і дуже багато часу витратила на розмови із CRA і пояснення їм ситуації. Епопея тривала від травня до жовтня.
-
А з чого взагалі вважають що пу хоче лише крим плюс захоплені території? В нього є ресурси і сили воювати стільки скільки йому знадобиться. Я взагалі не вважаю що йому якісь перемовини потрібні. Капітуляція -да, а перемовини поки що ні
-
Чатик, питання лише по лексикону іменуванню:
-
і якийсь Степан з 9 класу зробить реферат на цю тему
-
і оця хрінь зі скріншоту буде в дитячих книжках історії
-
офігенно, що це унікальна історія україни робиться зараз
-
Мабуть в коментах так відповіли чому що аж самому захотілось )
-
або хтось має досвід апворку і може розказати наскільки там багато треба з клієнтами домовляться?
-
@andriiblake в тебе є досвід апворку?
-
ні, я писав бізнесам напряму директорам з пропозиціями ну і частково на різних фрілансах, але не апворк
-
ясно, цікаво було б зрозуміти наскільки легко там знайти клієнта і як швидко можна почати генерувати якісь прибуток.
-
Ну знову рашен пропаганден П.С. Без образ
-
Не пишу. Закривай
-
Олена хай допише, і закриваю
-
Чат, Топік Війна / новини тимчасово закривається на кілька днів, поки ми з адмінами думаємо як зробити його більш корисним для всіх людей. Якщо хочете розмістити якусь важливу новину, пишіть мені, або іншим адмінам, і вони запостять.
-
www.instagram.com/bogdan.guriev?igsh=NGVhN2U2NjQ0Yg== цей чувак норм шарить. у нього TRC клуб за 50$ з норм деталями по маркетинг каналам, прикладами вибудованих воронок та статстики на яку варто цiлитись
-
Очень сомнительная статистика))))))))
-
My cock size is 10cm 😐
-
Я зробив довіреність в Румунії за 1 годину, ще 30 хвилин пішло на апостиль :) румунською та українською, і ця довіреність чудово працює в Україні :) ще й по ціні майже так само як в Україні робити
-
In Ukraine's search for additional soldiers, the new Defense Minister Rustem Umjerov wants to recruit men living abroad for military service next year. Ukrainians of military age between 25 and 60 in Germany and other countries should be asked to report to the armed forces recruiting centers. Umjerow announced this in an interview with WELT TV, “Bild” and “Politico”. The minister spoke of an invitation. However, he made it clear that there would be sanctions if someone did not follow the request. “We are still discussing what will happen if they don’t come voluntarily,” he said.
23 Jan 2023, 01:02
381251/634700
19 minutes ago