(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Очень сомнительная статистика))))))))
-
Я зробив довіреність в Румунії за 1 годину, ще 30 хвилин пішло на апостиль :) румунською та українською, і ця довіреність чудово працює в Україні :) ще й по ціні майже так само як в Україні робити
-
In Ukraine's search for additional soldiers, the new Defense Minister Rustem Umjerov wants to recruit men living abroad for military service next year. Ukrainians of military age between 25 and 60 in Germany and other countries should be asked to report to the armed forces recruiting centers. Umjerow announced this in an interview with WELT TV, “Bild” and “Politico”. The minister spoke of an invitation. However, he made it clear that there would be sanctions if someone did not follow the request. “We are still discussing what will happen if they don’t come voluntarily,” he said.
-
Так не вовремя закрыли топик с новостями
-
Да, в Канкун отдыхать
-
Интересно, а его сын из США тоже поедет?)
-
Чувак, якусь дурню пишеш. По порядку: 1. Зробив довіреність в Румунії. - Де? У приватного нотаріуса або в консульстві України? 2. На апостиль пішло 30 хвилин - державний орган румунії проставив апостиль за 30 хвилин? 3. Румунською та українською? - це ти про мову чи про що? Чи ти про апостиль?
-
1. У приватного румунського нотаріуса. 2. Так, державний орган зробив апостиль за 30 хвилин, бо я сказав що заплачу подвійну ціну. Мені побурчали що українці зовсім вже крейзі, далі підписати бумажку що я плачу подвійний прайс як благодійність. Але так, спочатку казали що зроблять через день, або через два дні. 3. Довіреність зразу на двох мовах, румунською та українською, з печаткою сертифікованого перекладача. Бтв, я приїхав до нотаріуса у 10:30 , в 11:30 я прийшов робити апостиль в інше місце з готовими довіреностями, в 12:00 я мав на руках довіреність та апостиль і вже їхав в інше місто. Більш того, я робив дві довіреності, на водія який переганяв машину в Україну, та на людину в Україні. Ці дві довіреності мали різні умови та права, і все чудово працювало при перетині кордону, також другу довіреність показали в мрео, і там сказали що все окей. P.S. мама ввічливості не вчила? Якщо ти не знаєш як то робиться - спитай, перед тим як робити персональні суб'єктивні висновки.
-
Ось так виглядає довіреність на двох мовах та печатка перекладача.
-
Как ты себе это представляешь?