(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Празі загинули 11 людей, включаючи стрілка. 30 осіб було поранено. Підписатись на iPress
-
Стрілянина в університеті в центрі Праги, є поранені та загиблі — чеська поліція. Підписатись на iPress
-
добре що в сша такого не буває
-
Хто там в Чехію хотів?
-
Воно так чи інакше буде зʼявлятись в тому чи іншому чаті. Всі це читають, воно у всіх на слуху. Я з дружиною домовились більше не балакати про ситуацію в Україні в сімʼї, і все одно не виходить. Так чи інакше зʼявляється щось, що тригерить
-
Конечно надо, ты ж видел что пользовался спросом топик
-
Едмонтон! Шикарні новини! Мітап дизайнерів 26.12 www.linkedin.com/posts/bakhmut_big-announcement-edmonton-tech-wednesdays-activity-7143474262035603459-sUOy?utm_source=combined_share_message&utm_medium=member_ios
-
Та якраз буває. Тому якщо ти мені скинеш таку новину то я скажу: ну то й що? Уловлюєш різницю?
-
Ну ок
-
новина
-
Ее, а чому видалили посилання? Це ж офтопік. Обговорення шутінга в Європі
-
Когда я заказывал выписки, я писал не на отделение регистрации, а в центральное. В Харькове это был пер Банный 1.
-
В Wealthsimple можна. Можу дати рефералку
-
Так, Questrade
-
My cock size is 17cm 😏
-
Ну якщо ти хотів підмахати тих, хто вічно розказує про масшутінг в США, я розумію твій пойнт.
-
CIBC разрешил открыть FHSA счет только, если будет использован их mutual fund. У меня временный sin. У кого-то удавалось открыть FHSA как self-directed investment account ?
-
"Ми проти ЛГБТ публічно, як буде перезавантаження влади, ми все це повідміняємо нафіг" — Тимошенко Вона пропонує, щоб її депупати виступали з промовами після служби в церквах 🤡
-
Я буду обовʼязково 🥂
-
новини все и так видят, в паблик ченалах) проблема не в них самих, а в том что их некорректно обсуждают
23 Jan 2023, 01:02
less than a minute ago