(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Слышно пердёж с басрума на первом этаже на второй 🤷♂
-
В США она редко хорошая
-
Но это если хорошая окпо
-
А вообще топот и подобное основная проблема
-
При работе ПВО разница такая в шуме что обосраться можно)
-
🔥 Ми перевідкриваємо топік Поки в тестовому режимі до нового року, так що можуть бути зміни. ⭐️ Ідея і суть Топік присвячений обговоренню новин, або гарячих дискусій. Можете постити зраду і накручувати себе і інших. Срачі з інших топіків переносяться сюди. 📰 Правила (можуть змінитись) - Тільки офіційні джерела інформації для новин, без руснявих блогерів чи сайтів. - Немає мутів і банів за сварки чи зраду - Не можна постити пропаганду, чи русофілію. Якщо вам хочеться виправдовувати русню - то що ви взагалі в цій групі робите? - Не переносьте негатив чи образу з цього топіку на інші топіки. Це включає реакції на месаджі. Те що є в цьому топіку, лишається в цьому топіку. - Всі інші правила групи в силі 🙏 Прохання від адміністрації Ми сподіваємось на адекватні і конструктивні діалоги між учасниками. Але з тимчасово обмеженою модерацією, цей топік може мати багато сварок. Не переносьте, будь ласка, негатив в інших топіки. Бережіть своє ментальне і фізичне здоров'я. ❤️ Слава Україні, а русні пизда. [оновлено 22.12.2023]
-
Ну и если самому строить то надо плотником быть тут засада
-
А хороший каркасник дороже чем газоблок выходит
-
Как то оно все не надёжно
-
Я просто видел и плесень черную в стенах, и пылящую минвату ( Нью Джерси)
-
Звучит как розовые очки немного
-
А я услышал сарказм
-
Чтобы 1 реакт компонент влез полностью