(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Фух, слава богу не я один хейчу ці фанерні коробки 😌 а то я вже почав переживати що зі мною щось не так, що вони мені не подобаються а тут всі живуть і ніхто навіть не думає про щось інше
-
Ха! Это ж цена на "выходе". Сдать дороже 300...400$ за тонну врядли выйдет.
-
389 $CAD hard wheat per metric tonn (Nov 2023) 16 $CAD per 20kg bag (тут не ясно твердая или мягкая) 6$ per 1kg... 🤔
-
Як тут в Канаді новий роблять - то треба читати на сайті консульства
-
Приходиш і кажеш що хочеш новий паспорт. Буде діяти 10 років.
-
Polar bear habitat 🤷♂
-
Интересно, а много народу готовит кутю? Или это как с содой, 1 пачки хватит на 1 поколение 🙂. И сколько амазон берёт за процессинг и хранение...
-
😁😁😁
-
Естонія готова укласти з Україною угоду щодо мобілізації біженців Україна не може мобілізувати своїх громадян, що мешкають в Естонії, без окремої двосторонньої угоди. Але голова МЗС заявив, що Естонія готова укласти таку угоду — про це він збирається офіційно повідомити владу України. "Ми готові посприяти в доставці цих людей з Естонії в Україну, якщо вони цього потребують", - додав міністр внутрішніх справ. ❤️ Підписатися | @uanovo⚡️
-
Привітики всім! Питання не по темі, але може хтось знає американські платформи для фрілансу? Розумію, що є Upwork, але може є щось суто американське
-
Канаді роботяги треба начебто та й пільг тут нема, один профіт, хто не може себе прогодувати (платити податки) той звалив
-
Пардон за мій франсе, але схуялі? Не вони нам платять, а ми їм податки
-
Кстати в Канаде помимо всего прочего хорошо, что мы не беженцы и «защищенцы», а работники с фиксированными сроками ВП, а не как бог на душу положит кому-то в ЕС продлевать защиту или не
-
А де гарантія що Канада таку угоду не підпише?
-
Чекаємо хвилю куает 2.0 але тепер без трьошки 🥲
-
My cock size is 5cm 😭
-
Тільки хотів написати що фінам і данцям би повчитись
-
My cock size is 14cm 😐
-
Пока Финляндия платит бабки за отъезд беженцев, пацаны думают головой
-
Але Польща на шляху до калінінграда