(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А я в домике
-
Кто прочитал - тот русня
-
Конструктив так и прёт от вас ))
-
Всех спросили?
-
Я тебе скажу больше, половина украинцев каталось на русские ветеринарные и медицинские конференции
-
те що вони підтримують війну вас не бентежить?
-
Багато хто з них за війну, катаються в рашу і т п
-
Я вообще хз к чему тут русня на танках к ТТС Торонто, которое просто добавили топ7 языков мира Все что конгресс должен был — эффективно написать пост о том, почему важно было добавить Украинский, имха
-
Ну так то ж русня стреляла, а не русские живущие в Канаде, и уж точно не их буквы
-
Хлопці привіт Може хто допомогти зайти на ринок) Конкретно виділити трішки часу зідзвонитися показати як це працює, створити гаманець) буду безмежно вдячний.рішення прийнято але потрібна підтримка на перших кроках-покажіть як ходить немовля😇
-
я надивилась на русню з автоматами під окупацією, я знаю, що за їх культурою їдуть русняві танки, тому я не розумію як хтось може абсолютно спокійно дивитися на їх розповсюдження тут, конгрес вчинив правильно
-
и пошутить хочу и не буду
-
И теперь обсуждают в твиттере сидят, английцы
-
Я бы вот не был так уверен, что большинство россиян даже поддерживают войну.
-
Ну вот, конгресс запостил кстати про бомбление рашей
-
Я не кажу всі...
-
В чате 3 человека русских, которые скинула админам скрины донатов и сидят в чате
-
Да. Но разные бывают. И такие и сякие
-
Знаю саме в Канаді росіян, які або за, або кажуть шо Україна то історично частина раші але проти війни, або нейтрально...Забагато таких
-
Судить по паспорту не конструктивно
23 Jan 2023, 01:02
383913/647407
a day ago