(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Типу 15% повернулись, 60% отримали пр від родичів, а решта 15 це не багато, хай самі якось
-
Цікаво програмою для сімей думали зменшити відсоток тих хто без pr, щоб далі забити на це?)
-
А де це можна прочитати?
-
Дивно. Дати приїхати по КУАЕТ всім володільцям паспорту, приїхали тисячі зі всього світу, а потім думати що з цим робити
-
( в основном окупированые регионы)
-
Многие кстати уже пр получили по гуманитарной программе
-
Та ну, можно пруфы? Как раз с востока и Крыма в разы проще было попасть в Канаду и многие приехали
-
Це ж малий %. Більше того в основному це для батьків роблять на всяк випадок. Більшість українців тут це ж саме з західних регіонів
-
Дивно сперечатися з багаторічним досвідом західних регіонів в професії «заробітчанина» на європейському та американському ринку
-
Стастика историческая наверно
-
Это копейки же в сравнениями с потоками миграции ранних периодов. Тем более дофига в США выехали оттуда
-
А откуда у них информация такая ?
-
Про те як дати українцям пр)
-
Don't say there's a “whole-of-government approach”, because every time that's said, I cringe— 😁
-
Судячи з мапи в Торонтовсков консульстві і кількості прапорців на тих регіонів - не так багато
-
Я имел ввиду сейчас в 2022 потому что с Крыма и востока можно было выехать без проблем до последнего времени
-
Это после 2014 и не так много в сравнении с миграциями ранних периодов. После 1м и 2й как раз потоки мигрантов с западной ехали
-
ну вот и я такую инфу слышал, но пока дальше аппрувов не видел ещё
-
Апрувы на тот момент что я интересовался дальше не следил
-
тут важно понимать, что процессинг чтобы получить аппрув довольно быстрый, а дальше уже долго
23 Jan 2023, 01:02
384461/637937
2 minutes ago