(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тут питання що скажуть "сильні світу цього" якшо штатам і єс треба буде такий розклад - вставити палки українцям щоб вернулись самі або ж дійсно депортнути щоб на фронті було чим воювати - вони це зроблять, і їм пох на юридичні якісь процедури
-
Та прикол в тому що це розповсюджується на консульства
-
Не може закон розповсюджуватись за межі юрисдикції.
-
Не будет. Чтото вы совсем наивный сегодня
-
Ото там жара
-
www.ukrinform.ua/amp/rubric-ato/3803921-estonia-gotova-uklasti-z-ukrainou-ugodu-sodo-mobilizacii-colovikiv-so-perebuvaut-za-kordonom.html
-
В кого є польський чатик Там ще багато хто сидить на візах по ФОПу якщо не помиляюсь в деталях
-
А це - юридичний нонсенс. Це буде у всьому світі визнано як порушення міжнародного права і це буде приводом просити прихисток.
-
От от
-
ну так приймуть закон що незалежно від того де ти знаходишся потрібно явитись в тцк в Україні інакше кримінал і все )) і не буде ніяких накидувань справ заднім числом через перетин кордону
-
и немецкий возможно не за горами 😅 хто зна
-
Можна почитати про кейс?
-
Хотелось бы верить :) но не верю
-
Ще раз. 1. Ти не в Україні. Арівідерчі. 2. Закон прийнято після того як ти покинув Україну. Арівідерчі.
-
Апріорі не смішу бо не є автором цих законів
-
Звучить чудово, але естонський кейс доводить що може бути що завгодно
-
Все що робить Україна це припиняє видавати довідки і паспорти просто так, інші держави не можуть нічого на це сказати
-
я думаю так і є. Просто тепер Україною називають в більшості державний апарат і їх вигадки
-
Ну і умовні поляки чи естонці - то ще не захід, то десь в процесі тільки.
-
Я зверталась в H&R Block минулого року
23 Jan 2023, 01:02
384961/642424
2 minutes ago