(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У меня преимущество, я могу пойти на Киевский
-
підеш на майдан у Торонто?
-
Шо далі ми не знаємо Но грати будемо
-
Попросют приехать, не приехал - отказ от выше перечисленного
-
В консульстве был на днях там была пожилая пара с этим же вопросом. Их консул послал сказав что записывайтесь на апоинтмент и оформим Исходя из ответа - через консульство, но нужен апоиниент
-
Это как в игре в кальмара
-
Ну пройдемо ідентифікацію, далі що?
-
Навіть самі вкиди про санкції банківські це уже робота проти держави Україна руками влади. Як не крути десятки тисяч людей досі заробляють на ті рахунки колосальні статки і відмовитися від цього всього це працювати на ворога особливо коли фінансові складнощі в фін відносинах з партнерами
-
Вот бы импичмент зеле и всем зеленым останкам в парламенте
-
Ну вот то что сейчас делают закон на январь, что все за бугром должны пройти идентификацию и на учет стать иначе отказ консульских услуг, отказ банковских услуг. Думаешь это шутки и пугалки? Я бы не был так уверен
-
Ёлка до разграбления))
-
Лапуля яка) Моя друга собака ніяк не могла перестати все гризти, щось діставати. Вирішилося операцією на зуби (ветеринар казав, що не випадають і тому їй чешуться) і купою іграшок на логіку. З поганого: почала відкручувати піддон під посудомийкою коли туди закохується корм
-
Та не було такого прицеденту. Якщо вони добють остатки правової держави то всі відвернуться
-
А он старше 60?
-
Окей, зберіг
-
Как подарить/переооформить недвигу без консульств )
-
Свои же, кто не выезжал, потом тачку ‘уев напихают. А где ты был?! И т.д.
-
Завжди можна обрати когось з чату одного і весь чат може переписати на нього всю недвігу
-
Разные люди, разные ситуации, разный моральный настрой. Многие не могут принимать другой менталитет
-
Ця штучка веде себе як стрілка на компасі тільки на тцк
23 Jan 2023, 01:02
385116/642122
about a minute ago