(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чисто мій дивний варіант, якби були реальні гарантії безпеки від партнерів, можна було піти на тимчасове перемир'я, а тим часом готуватися до раунду 2, будувати військові заводи, свою зброю і вже мати добре вивчену армію, запаси снарядів, зброї західної включно з літаками і потім думати про якісь контрнаступи
-
Депутатів 450 + нехай в кожного по 2 дитини це ще 900 людей. 1350 vs 3 мільйона чи скільки там підорів. Не рівно виходить 🧐
-
Mr Jerald Thanks for been faithfully to me and I'm happy with he work, How wish i came across this opportunity long ago, it would have been huge now, For a start I deposited $100 and after a few days i got $1,000 returns. He accuracy and reliability can't be compromised God use you to bless me. Contact him for more information. @TRADER_JERRALD ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ JOIN GROUP JOIN GROUP
-
Наприклад, я би пішов якби я був впевнений що мене не розєбе ракета під час шикування в селі на передку, якби я був впевнений що мене нормально навчать і хоча б на 50% мої знання і навички (навіть не іт) будуть застосовані правильно, ну і звісно що мене не пошлють безстолково брати не потрібну посадку бо треба дати результати контрнаступу. Ну і якщо раптом мене забаранять моїй родині виплатили страхову суму достатню щоб виростити і вивчити дитину.
-
Ось про інші штурми не говорять