(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кайф я б поїхав
-
Так само і преподів
-
В універ приходили і казали нам студентам що за 500 гривень нас повезуть в Київ на майдан щоб голосували проти влади
-
Колись на майдані смски приходили що ти у списках тобі пізда, можна навіть шаблон не міняти 😁
-
Офіційних чи ні?
-
В мене теж кек
-
А шо, круто Зупинив, пробив документи, відправив пуш нотифікацію, сказав водієві "дивись шо там тобі прийшло" і мол відкривай читай
-
Колись у ковід їхав на своєму авто в Україну, прикордонниця питає: а дія є? А ну покажи 😁
-
Дайте ваш телефон, я вам в дії прийму запрошення на безкоштовний бенкет в ТЦК, а то ви щось не хочете прийти пограти з усіма
-
Ля я як згадаю, бандити-провокатори (с) привели мене під стадіон лобановського, я тоді був високий але дрищ, та через куртку не було видно що дрищ, до мене якісь дівчатка підбігли з корзиною повною коктейлів миттєво, я такий ого, та я скоріше сам згорю ніж кудись попаду, то передав корзину провокаторам 😁
-
Я б на його місці повірив у все що кажуть 😁 у нього явно був наказ таких не пускати, але він вирішив що попа дорожча й зробив вигляд що бус пустий 😁
-
Він подумав що ви анімешніки їдете на бліззкон в костюмах Наруто
-
І на заводах змушували голосувати за дійсну владу Чекали потім голоси
-
Гаїшник нас під києвом зупинив, глянув в середину, ох*їв і вийшов 😁
-
Хто кого перестукає
-
Здається і беркут кийками по щитам стукав і ми стукали
-
Якось отак, там таких барабанщиків була купа