(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я думаю він ще може боятись що вони понапиваються і влаштують мітинг 🤣🤣
-
Валим всем чатом в Ялту после перемоги )
-
Колись проходив співбесіду в волмарт, там жавка і кровавий ентерпрайз
-
та піхуй якось
-
а чому вважаеш що Yelp? бренд краще?
-
залишилось вибрати куди йти, де лейофів не буде насамперед😁
-
да на кредитки мені і бейзу достатньо буде, а іпотеку и тд брати не планую поки що
-
Обычно бонус нигде не учитывается. Для примера банк не принимает это как пруф инкама, только базу. Тоже самое касается стоков.
-
якщо сумарний прибуток за рік не зміниться, то й добре скільки і коли прийде не так важливо, головне скільки за рік буде, щоб фінанси спланувати на наступний
-
скоріш стоки просядуть у 2023)) я намагаюся рахувати якщо ціна акцій не зміниться, якщо стане більше - то це вже + к тотал зп за рік буде
-
По итогу нет, но вот для примера тебе бонус выплачивается в середине года. Так вот по нему налоги срежут не за текущий tax rate, а как буд-то тебе его выплатили поверх всего инкама. То есть для 150к КАД, это будет 48%
-
Рсу сюда вписывать не ок, потому что ты потом на них ещё капитал Гейн платишь
-
житель москвы
-
Как же хочется массированного авианалета дронами и ракетами как раз во время парада 9 мая в следующем году или прямо в Новый год по красной площади, чтобы они в прямом эфире обосрались
-
Як я зрозумів, є marginal tax rate - % податку який ти заплатиш з кожного наступного долару Та average tax rate - це скільки ти заплатиш податку за рік сумарно враховуючи увесь твій дохід Та якщо дивитися на сумарний дохід на руки наприкінці року - не важливо це був хоч 1 пейчек на усю суму чи 12 зарплат протягом року, вірно?
-
Амінь
-
И Москву
-
Так, пам‘ятаю ту історію, шкода їх було
-
я порівнювала, виглядає так що tiered дорожче. Але на практиці безмежно пофіг, бо рахунок складається з конського delivery і все решта - копійки просто на фоні тієї ставки. В мене рахунок 50-60 на місяць, 2 людини працюють з дому, є сушилка.
-
Будем всіх бомбіть
23 Jan 2023, 01:02
38790/643493
about an hour ago