(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Обычно бонус нигде не учитывается. Для примера банк не принимает это как пруф инкама, только базу. Тоже самое касается стоков.
-
якщо сумарний прибуток за рік не зміниться, то й добре скільки і коли прийде не так важливо, головне скільки за рік буде, щоб фінанси спланувати на наступний
-
скоріш стоки просядуть у 2023)) я намагаюся рахувати якщо ціна акцій не зміниться, якщо стане більше - то це вже + к тотал зп за рік буде
-
По итогу нет, но вот для примера тебе бонус выплачивается в середине года. Так вот по нему налоги срежут не за текущий tax rate, а как буд-то тебе его выплатили поверх всего инкама. То есть для 150к КАД, это будет 48%
-
Рсу сюда вписывать не ок, потому что ты потом на них ещё капитал Гейн платишь
-
житель москвы
-
Как же хочется массированного авианалета дронами и ракетами как раз во время парада 9 мая в следующем году или прямо в Новый год по красной площади, чтобы они в прямом эфире обосрались
-
Як я зрозумів, є marginal tax rate - % податку який ти заплатиш з кожного наступного долару Та average tax rate - це скільки ти заплатиш податку за рік сумарно враховуючи увесь твій дохід Та якщо дивитися на сумарний дохід на руки наприкінці року - не важливо це був хоч 1 пейчек на усю суму чи 12 зарплат протягом року, вірно?
-
Амінь
-
И Москву
-
Так, пам‘ятаю ту історію, шкода їх було
-
я порівнювала, виглядає так що tiered дорожче. Але на практиці безмежно пофіг, бо рахунок складається з конського delivery і все решта - копійки просто на фоні тієї ставки. В мене рахунок 50-60 на місяць, 2 людини працюють з дому, є сушилка.
-
Будем всіх бомбіть
-
они были на грани банкротства в ковид, к счатью удалось выжить
-
Нічого собі. В Україну вони пару раз за весь час здається приїжжали всього
-
чи є різниця у доході наприкінці року, якщо я отримував частину зп як бонус, порівнюючи з тим, якщо я отримав стількі же за рік, але все тільки з бейз?
-
🇺🇦🇺🇸📞=🚀🌎💪
-
а якщо я розраховую налог вписуючи свій base + bonus + rsu і допустим виходить на сайті калькулятора 40% - чи це корректно? доречі цей сайт самий красивий ca.talent.com/tax-calculator
-
наконец то он вернулся, каждый день его читал)
-
Да, Игорь Стрелков сегодня ныл
23 Jan 2023, 01:02
38797/643493
about 3 hours ago