(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а на дорогах их сколько?
-
Бля, так в тому фільмі на Нетфліксі, багато оленей було! Ааааааа
-
думайте чем отбиваться будем
-
ну вот, а то начали, тцк-тцк, там зомби-олени бляха муха на подходе
-
А ви тут про фортифікацію розказуєте) В манітобі тебе можуть стабнути в спину, а як нє, то зомбі олень загризе
-
Ах да, ще ж зомбі оленята Ахахахахах
-
І краще не на Гавайях, бо якось вулканично активна зона. Он, простори Манітоби або Саскачевану, хоча там зараз зомбі-олені, хм
-
Привіт, чи знае хтось контакти нотаріуса який робе довіреності у piece arch? Я бачив його контакти у групі, але не можу знайти зараз.
-
Andrii Tereshchenko www.facebook.com/TagOdessa
-
Ви не зможете переоформити з себе на дружину.
-
Проблема з довіреністю то мабуть тільки черги до того консульства, а ще те, що обмежили строк дії довіреностей на час воєнного стану, але це начебто відкотили назад
-
Довіреність у консульстві, це не проблема, а ось як жінка буде з цією довіреністю, знаходячись тут, переоформлювати квартиру…🧐 чи вона летить до України?
-
мне тут дружаня подсказал посчитать количество отчислений, которые идёт в казну города с одного бойца ЗСУ. так вот... в Тернополе брусчатку на окружной ебашат... это не донатские деньги, их можно легко распилить...
-
Отак можно
-
Бо операції з нерухомістю робляться на території України
-
Думаю щоб я зробив довіреність і дружина на іншого, і типу щоб вони порішали вже в україні
-
Чому ?
-
О бля, а мы и не думали
-
Наш слон
-
Спочатку мусиш отримати печатку ухилянта в паспорт, і тоді будеш мати послаблення обмежень 😁
23 Jan 2023, 01:02
389090/643216
about a minute ago