(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як мені розповідала бугалтер, якщо дохід не з Канади то сума gst та hst буде 0, але gst/hst, та бізнес номер треба все ж мати, при умові якщо дохід більше 30к
-
если доход больше 30 то нужен
-
Трішки тупого юмору за 10$
-
Прикол, а ви знали що біля Ванкуверу можна на бобслей треку проїхатись?
-
В мене CIBC
-
Фумінорі - зачьотний японець з Харкова (можна вже і так казати :) ) Він відкрив кафе біля метро на Салтівці і годує людей безкоштовно. Визнаний волонтером року.
-
Не надо. Hst это серьезная вещь. Вы просто пишете доход как employment income
-
Переходив chatr -> public mobile. Номер переніс онлайн за пів години і безкоштовно
-
А это без разницы
-
Ще є Eagle Coaster www.youtube.com/watch?v=skPLIUwZnUg
-
что имеется ввиду стыковка? это когда покупаешь один рейс с 1+ пересадок внутри?
-
Добрий вечір! Не дуже біля, але і не далеко 😀 Гадаю про цей мова йде: www.whistlerslidingcentre.com
-
Виглядає круто
-
Привет из Калгари 👋 у нас картинг возле олимпийской горки 🙂 летом катался, очень круто
-
Хз, у нас обох якісь трабли, і мені впринципі у відділенні все зробили, дружині щось не вийшло, завтра підемо знову
-
Привіт, а підкажіть, будь ласка, як з Ванкувера паромом до Вікторії дістатись? Скільки це займає часу і може підкажете чи можна на паром купити квитки онлайн? Я з донечками на змагання приїду у Ванкувер, хочу ще Вікторію заодно відвідати
-
цікаво що з хорсшубей не бачу більше можливості маршруту в вікторію, тільки в нанаймо, відмінили маршрут чи що🧐
-
Так, і прямо в Калгарі можна. Там навіть на ньому діти підлітки вбилися насмерть коли поїхали покататися вночі після закриття
-
А у Вікторії десь майже у місто прибуває? Чи потрібно таксі ще там брати? Я ніби читала убера нема там
-
Дивлячись звісно на те який день
23 Jan 2023, 01:02
389296/644528
43 minutes ago