(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Теж згоден, бо після редфолу і старфілду щось працювати в бесєдкє соромно трохи)
-
Были тут точно люди
-
скажімо так, я обираю компанію, щоб мені там було не соромно працювати
-
І питання більше про інновації яблука були)
-
Та я не сперечаюсь з тим, я кажу як приклад нейролінка чи спейсх) Можно обрати будь-які штуки, НАСА наприклад
-
та маск гнида 🤷♂️
-
Я не згоден з тим що епл робить щось прям інноваційне. Тут вже більше можно про компанії маска сказати, чи Бостон дайнемікс. Але так, в більшості людина права
-
Причому буває, що інші кажуть «клас», а перед собою саме соромно. Ось це - головне
-
Я згодна з цим. Тут нещодавно був розширений лист «престижних компаній», ось там можна ще дивитися, якщо фаанг не цікавий. І не тільки. Мене також цікавить purpose, можливість принести людству реальну користь, як би пафосно це не звучало. Також є компанії (не тільки у фаанзі), які я просто не поважаю - а мені важливо щось цікаве та гідне. Такі думки
-
Але питання користі для людей. Умовно 90 відсотків компаній - це по суті треш і содомія, і користь для людства там мінімальна)
-
подзвоню завтра в куду, скажу, що закрию лінію, якщо не дадуть те ж саме
-
Here we go again😁
-
Я переніс недавно номер з теласа на куду, досить просто все
-
я не дуже розумію як перенести номер онлайн, мені в чекауті плану не пропонується ніде. Можеш пояснити пліз?
-
я не розумію поки що, ніде не пропонує використати існуючий номер
-
як?
-
Отут трохи факю написано www.koodomobile.com/help/changing-your-phone-number
-
В мене чогось імеі не спрацював, вводив права
-
Там два варіанта - імеі або водійські права
-
по imei перевіряють?