(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Супер! Я ж не кажу, що такого не буває. А написали у повідомлення на індід? чи як розсилка на пошту: "Hi Alla, We saw your profile on Indeed and thought you would be a great match for the ..." Бо мені саме на пошту часто приходять розсилки на все підряд. А ось у приватні повідомлення кілька разів лише писали.
-
Ааа, многоходовочка от Зели, коварно всех переиграл и теперь вертит Западом 😁
-
завтра последний день? 😄
-
та чё, под картинкой вроде но да, это явно не мемное(
-
Топиком промахнулся)
-
на самом деле когда гарантий безоспаности нет и тебе не дают сделать безопасность себе и своей семьей, это очень давит
-
Пекельні борошна
-
Була схожа ситуація, старий закордонний (але вже був протермінований) з дійсною візою США. Був валідний біометричний, коли робив новий біометричний - попросив залишити той що з візою американською, його мені прокололи і зробили неактивним в системі. Тут момент в тому, що паспорт прострочений, але активний в системі. За такою схемою вже літав в США, без проблем впускають, давав валідний паспорт + неактивний з візою. Тому теоретично вони можуть дійсний паспорт зробити неактивним і продірявити його(роблять дві дирки на пластику й передній обкладинці, сторінки з візами лишаються цілими)