(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да господи же боже мой. Я целый день ждал момента, когда сяду за компьютер посраться с кем-то на эмоционально горячие темы. Ожидал, что наколюсь до предела, чтобы не спать до часу ночи! А вы тут нейтрально собрались численные методы обсудить? Да что вы за люди такие вообще?!
-
Бо як казав Скрябін: «в нас 80% населення то лохи-терпіли, які сидітимуть і не скажуть нічого на бикування». І то правда, всі просто хавають, якби суспільство не було таке толерантне до корупціі, то б і не було стільки корупціі. Проблема в тому, що люди, які були готові брати відповідальність за майбутнє і не бути терпілою, вже в більшості загинули. Тому ситуація патова і як казав мій менеджер: «we’re living in times, when all what you can do is sitting with whisky and observing the end”
-
Що ще за мінімальний рівень?
-
Є звісно. У розділі bakery, знайти зазвичай легко, тут воно називається sweetened condensed milk
-
1-кімнатна квартира в центрі міста Доступно з 1 лютого 1 Bedroom Condo in the Centre of Downtown Available from February 1st KING St - JARVIS. 1 BDR Condo for RENT 116 George St, Toronto, Ontario M5A3S9
-
Щось не звичайне у цьому чаті?
-
Искренне сомневаюсь в этом. Последний президент за которого я голосовал был Янукович.
-
В Квебеку на відміну від інших провінцій private школи мають гос.субсидії, та коштують не 20-30 тис на рік як в Торонто, а десь 4-8 тис. До речі в Онтаріо тільки 5% школ є private, в Квебеку 30%. Існує статистика згідно якої десь 70-80% тих хто закінчив private школу здобувають вищу освіту і тільки 20-30% public. Люди віддають в private здебільшого тому що там навчаються діти яким це (навчання) треба, та за якими доглядають, також там менше булінгу та ін. Не така вже завелика ціна за спокій батьків.
-
І знову ж таки не зовсім так. Нормальний будинок(знову ж таки вест айленд) буде 2500-2700. І страховка 45 теж не буде, особливо якщо машина кредитна. Тобто можна купити тачку за кеш і брати односторонне покриття, тоді так.
-
Я, ти знаєш, питання прайвет скул вивчала буквально цього року, правда для початкової школи. Так от ніфіга не 4-8тис, а 15-18 :) я розглядала 4 приватні школи на вест айленді. Усі вони мають і секондарі школу теж, ціна приблизно та сама. Це я просто для справки. Тобто я безумовно вірю що школи по 4к існують, але я їх не бачила