(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
правильно все
-
Сьежило от этой информации ибо много народу постарадало
-
Та треба що б всім платили тіпсами. Тоді заживем
-
Ти не дуже правильно використовуєш слово крінж
-
Треба щоб софтвер інжинірам теж тіпсами платили, коли хтось в джирі закриває тікет - вибираєш 15-25-25% 🙂
-
номер там не надо писать точно. это название - что написано на этом куске пластика. Диплом, Сертификат, Аттестат и т.п.
-
Обійняв 🤝🏻
-
Master's Diploma
-
та якби є визначення в словнику
-
Тобто ось це ?
-
Подивіться, яке завдання було у цифрової армії росії на кінець року. Зразу ж і коментарі є готові...
-
Если брать сравнимое по цене с ред дир
-
realtor.ca/real-estate/25966291/243-prince-william-street-unit-118-saint-john смотря, конечно, где работу найдешь. Но вот с видом для начала
-
просто если официант / повар хреновый, и срет каждому клиенту в тарелку, нет способа это выяснить кроме tips. у айтишников немного дольше это все развозится + время на onboarding
-
Получается даже новостные сми повелись и ДПСУ?
-
так часто и платят. особенно в стартапах это называется annual bonus + часть часть акциями / опиционами. просто оставляет не каждый клиент, и считается annual profit и делится между членами тимы, в зависимости от того, кто как преуспел
-
Я не заперечую, що на кордоні цього не було чи немає. Мали б попередити нормально людей про зміни перетину кордону, якби вони були насправді... А так враження, що все що робиться узгоджено з сусідом. Не знаю, у мене пазл не складається...
-
+ перекрытие границ + люди стоявшие там по 30 часов
-
Можливо ця інфа була злита раніше кимось з "наших" і в цій групі зробили пост
-
Есть такое 🫣
23 Jan 2023, 01:02
394100/643218
7 minutes ago