(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну, я вже витратила багато часу на Канаду і певно має сенс отримати документи, ще досі чекаю пр картку. США поруч - теж плюс. Більше хз. Ну в BC прикольно, але з великою зп, інакше не бачу сенсу туди їхати
-
Податок на Кіпрі 35%, тут в Канаді щось типу 38% здається виходить
-
Це usd?
-
маю на увазі не ремоут на США, а через якісь представництва
-
ладно аби тільки це, я от абсолютно не розумію, чому якщо за одну і ту саму роботу при умові що в Канаді згодні працювати за миску риску, канадський ринок праці не завалений вакансіями зі США
-
Сьогодні було інтервʼю з СТО амер. комп. 100к за фронт, 120к фуллстек. В мене 14+ років досвіду з них 3 фуллстек на ноді, а в них дотнет і тільки чере рік якщо покажу що вивчив дотнет буде зп фулстека 😂
-
100k CAD is effectively 70k USD. If we say the inflation of the last 4 years has been 25% (probably a bit high) that’s like 56k USD in 2020 money. While not chump change that’s hardly a great salary.
-
CAD, бенефітів ніяких назвати не зміг крім майбутніх стоків
-
А ремоут на сша, що, завалений ринок? Може тому що треба пр, хз....
-
Але ж це дуже мало якось, навіть для Канади
-
Як він сказав - я точно не знаю що там в нас для Канади, ю кен експект бейсік бенефітс
-
Хоть страховка дополнительная? Отпуск больше?
-
Так, таких дійсно мало, я не бачила щоб 150 була середня. Але може я чогось не знаю
-
Але вакансій більше 130к мені не багато траплялось, взагалі мало вакансій. Фуллстекам може і є, але у всіх різні технології і на ноду зовсім мало
-
В вакансії 80к+ залежно від досвіду на фронта, так мало звісно
-
Оренда ж, звісно якщо в двох працювати, то легше
-
Ви же розумієте, що у всіх різні витрати? Якось же живуть люди з сімейним доходом в 100к? Я знаю сімʼю, у них на двох 220-250 гросс і вони постійно жаліються що не вистачає грошей. Але вони майже половину цієї суми спускають на розваги
-
Ну так збирати в відкладувати. А хочеться що б за один рік на пенсію зібрати?
-
Норм, якщо без авто і подорожей. А пенсія, а тфса і т п? Чисто на життя вистачить
-
Вообще если взять 100к гросс в БС, то это будет 6250 на руки в месяц (не используя rrsp/fhsa) Если даже за 3к снять жилье, то ещё 3.2к останется - вроде неплохо, не?
23 Jan 2023, 01:02
395151/645592
about 2 hours ago