(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я взагалі не впевнений, що десь у світі зможу мати такий дебіт-кредіт як в Україні до війни. Але, я і в Україні вважаю було нереально мала зарплатня, коли заходило питання купити квартиру або будинок
-
Хтось може чекнути чи оцей pass можна купити з 29 березня на 3 дні? www.jungfrau.ch/en-gb/jungfrau-ski-region/jungfrau-region-hiking-sledging-pass/ Бо у мене воно сіре, а інфо лінія каже все має бути ок
-
Підкажіть будь ласка, якщо я роблю product switch для кредитки, у якої перший рік безкоштовний. Рік буде рахуватися від нової карти або від старої?
-
Я якось не сумую за Україною, з цим все ок. Ну я їхала до війни
-
Привіт. Хто летів в Канаду з котом підкажіть, будь ласка, чи потрібен rabies vaccination certificate? так як він зазначений на оф сайті Канади. Чи можливо титри на антитіла до сказу заміняють цей сертифікат? Якщо потрібен, то який формат/шаблон цього сертифікату? Бо ветеринар в держ вет лікарні про такий не знає
-
Ви їм вклали копію ворк перміту в конверт? Якщо ні, вона не прийде 🥲 краще подзвонити
-
Коли платити 1к $ теж було не достатньо.
-
Там проблема з 31м березня в мене
-
Так це 1 квітня на фото
-
Мені зробили щось посередині. Півроку залишалося безкоштовно, їх забрали, дали нову карту і з нею безкоштовний рік. СІБС
-
My cock size is 13cm 😐
-
А з 03.29?)
-
Ну в Канаді джуну нав 60к?
-
Це джуну в Україні коли?
-
На 29 березня макс 2 дні, на 30 - один день. 31 не дає вибрати
-
А если выбирать 3 вещи которые утомили больше всего?
-
Ладно, в мене певно трохи баяс, бо я просто втомилась від Канади, яка б зп не була 🙈
-
Про медицину забула, додамо до послуг
-
Специфические люди это типа менталов с ножами?)
-
Низька якість послуг, далеко від усього, специфічні північні люди і їжа (спірно, дехто в захваті, можливо Квебек кращий в цьому також)
23 Jan 2023, 01:02
395290/646044
about 4 hours ago