(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Низька якість послуг, далеко від усього, специфічні північні люди і їжа (спірно, дехто в захваті, можливо Квебек кращий в цьому також)
-
Може не все так погано? Може це просто депресія?
-
Можливо це просто моя локація, і в BC кардинально краще
-
Це типу люди дуже пасивні і інтровертні, навіть через півроку спілкування, вони просто такі. Це не погано, саме по собі. @danielrogge що ти казав в значенні що "треба просто перестати бути канадцем"?
-
Канада при всій своїй псевдовідкритості закрита країна, в більшості тут інтроверти, у яких ціль - бахнути дабл-дабл, взяти на вихідні 24 і дивитися нетфлікс, або інколи хайкати в своїй закритій компанії. Канадці в більшості це люди без амбіцій і цілей в житті, вони пливуть по течії, типу ну ладно, 35 років, все ще буду жити з родичами і дружиною, якщо її знайду. В більшості вони як великовозрастні діти, яких складно кудись рухати, типу ну як я можу кудись поїхати, у мене дім/машина, робота etc. По суті, не враховуючи 3 міста в Канаді (про Ван напевно так, але ще туди не доїхав) - Канада то велике депресійне село для людей з емоційним діапазоном не вищим за табуретку. Ця країна дуже затягує, і вже через умовні 2 роки ти носиш крокси зі шкарпетками і тобі подобається Тіммі. Це імхо якщо що.
-
Та ні, я досить активна, навіть спортом зранку займаюсь)
-
Депресія це коли ти з кроваті не встаєш? Ну наче тоді ні
-
Two/four, 24 банки пива)
-
Я мав на увазі що у мене є знайомий, йому 29, він живе в одному домі з батьками, братом, іншим братом з дружиною, ще одним братом з дружиною і дітьми. Ну камон, коли я питав, чого так - він каже що це ок, це ж родина
-
Що таке 24?
-
Особливо в північних провінціях бгггг
-
Дружина теж родич!!! Но это не точно
-
Може не варто звертати увагу на таких людей?
-
А в Україні не так? Винен Зе або Порох
-
Повільні у всьому. Якщо хтось винен, то це Трюдо і сіоністи, але не вони
-
Та слухайте, я таких людей знаю в кожній країні)
-
Дуже дуже амьобні, не амбіційні абсолютно
-
Я не дуже розумію, а що саме не так з ними? Я просто мало пересікаюсь може? А може навколо мене не такі.
-
Та чого обсирати, просто вони інші) У нас в 25 у тебе життя кипить, ти якось крутишся, намагаєшся заробити всі гроші світу, а тут в 25 умовно - а як какати?
-
В більшості вони не амбіційні. І поняття гігієни, скажімо, відрізняється від нашого 🙈
23 Jan 2023, 01:02
395309/645592
about 4 hours ago