Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    #396671
    Привіт всім Підкажіть пліз, при завантаженні файлів по HCP на сайті онтарійському, як explanation letter додавали ? Чи формували один пдф файл наприклад зі всіма доказами по працевлаштуванню разом з explanation letter, чи окремо кожен файл добавляти ? І що тоді обрати для explanation в document type?
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    #396672
    в мене теж так було. виявилось, що вони мені слали листа з дозапитом документів, але той лист нікуди не дійшов. Подзвоніть їм і попросіть агента перездвонити тобі як будуть новини якісь
    1 Reply Last reply
    0
  • t139541756T Offline
    t139541756T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    #396673
    Є щось таке в Калгарі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Deny Doro
    wrote on last edited by
    #396674
    дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    #396675
    Ше рано. Всі транзакції rrsp наприклад до 1-го березня ше зараховуються до попереднього (2023) року... З 1-го березня основний двіж почнеться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    #396676
    It’s not a rocket science. Всему можно научить, было бы у человека желание учиться делать омлет так, как ты любишь. Вообще такие элементарные вещи не вопрос
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    #396677
    Привіт! А підкажіть, будь ласка, який класний і якісний корм для кокера спаніеля. Завжди їв звичайну їжу, але хочемо спробувати корм. Песик старенький)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Paul Bakhmut
    wrote on last edited by
    #396678
    www.meetup.com/pxandpints/
    1 Reply Last reply
    0
  • t249339441T Offline
    t249339441T Offline
    журавель
    wrote on last edited by
    #396679
    Нам така гра весело чи нє?
    1 Reply Last reply
    0
  • t249339441T Offline
    t249339441T Offline
    журавель
    wrote on last edited by
    #396680
    @pigfishbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    #396681
    Може як альтернатива зустрінемось десь у Турції, хз
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    #396682
    Ми хочемо до родичів дружини в Узбекістан... Поки що мої підрахунки виходять десь у 10к тотал на 3х, не знаю, що з цим робити :-(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Den
    wrote on last edited by
    #396683
    це мабуть той чувак з хортиці робив якого за зраду прийняли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nik1kia
    wrote on last edited by
    #396684
    довай рецепт
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    #396685
    Хехе Ну теж вже звик, після готування в мене все чисте )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nik1kia
    wrote on last edited by
    #396686
    а есть рецепт, где после борща все чистое?
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    #396687
    Хлопці, навчити вас варити борща? 😊 Я придрочився вже, за умови м'яса на ніч - роблю за 1 годину 15 хвилин, 7.5 літрів )
    1 Reply Last reply
    0
  • t385802988T Offline
    t385802988T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    #396688
    Але він не про дітей
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    #396689
    Це скоріше "полтавський борщ" - бабуся в мене його готувала в Дніпрі, мама робила подібний, в кількох українських ресторанах в Дніпрі теж подібний роблять. На відміну від інших рецептів, колір в нього виходить не буряковий, а густо-помаранчевий, також я не використовую оцет, лимон чи інші кислоти. Варю в мультиварці на 7.5 літрів. Беру м'ясо - я звичайно беру біля 1 кіло beef shank, або 1.2 кіло свинячих ребер, або 1-1.2 кіло pork shoulder blade. З яловичини виходить трохи більш традиційно. В мультиварці під тиском pressure=high ставлю на ніч варитись на годину (свинина) або півтори (яловичина), потім воно до ранку доходить там. Води в мультиварці десь 2/3 приблизно чи трохи менше - якщо більше ніж треба - не страшно, можна потім відібрати. Вранці знімаю шум/піну. Ставлю варитись буряк - 3 невеликих або 2 середніх, в звичайній кастрюлі, на 40-50 хвилин. Далі зажарка: - 2 великих цибулі нарізати - 2 великих моркви на дрібну терку - я використовую food processor, значно швидше - один болгарський перець великий, я беру жовтий чи помаранчевий - 2 великих чи 3 середніх томати - приблизно 100-150г томатної пасти (юзаю із костко в таких коробках по 12 банок) Спочатку смажимо цибуля + морква, хвилин 5-7, мішаємо періодично. Потім 3-4 столових ложки води. Потім додаю перець, ще 3 хвилини. Потім томати, ще 5 хвилин. Потім пасту, перемішати, закрити кришкою та на малому вогні хвилин 15-20, періодично можна мішати. Паралельно вже включаю мультиварку, шоб почала знов розігрівати бульйон. Зварений буряк охолоджуємо під напором води, чистимо, трем на велику терку. Шинкуємо приблизно 3/5-2/3 великої капусти, кидаємо в бульйон, який вже кипить. Варимо 10-15 хвилин. Додаємо 4-5 середніх картопель, нарізаних середніми кубиками. Лаврове листя штук 4-5. Варимо ще 5-7 хвилин, помішуєм. Додаємо тертий буряк. Після цього я кидаю спеції - я юзаю 1) montreal grill 2) vegetable grill 3) рандомну ще якусь суміш для м'яса 4) аеее здається crushed red peppers and garlic 5) просто сушений часник - в різних пропорціях, на смак. Після спецій додаю сіль потрохи (бо в них вже є) та пробую, звичайно виходить після спецій ще десь 3-4 чайні ложки. Варимо ще хвилин 10. Перемикаємо на мінімальну температуру (бо зараз мультиварка вже буде повна-повна) та додаємо зажарку. Перемішуємо, томимо ще 10 хвилин. За цей час додаємо нарізаний укроп. Вимикаємо, даємо постояти хвилин 15-30. Подаємо з свіжим часником, хлібом, сметаною. Якщо задроти - робимо пампушки )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nik1kia
    wrote on last edited by
    #396690
    Сразу его вспомнила 😁
    1 Reply Last reply
    0

  • Login

  • Don't have an account? Register

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups