(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
російська хакерська атака на "Київстар" знищила "майже все", включаючи тисячі віртуальних серверів та "ядро" оператора — заявив голова кібербезпеки СБУ Ілля Вітюк в інтерв'ю Reuters. СБУ встановила, що росіяни, ймовірно, намагалися проникнути в "Київстар" ще у березні минулого року, а з листопада вони вже мали повний доступ. За оцінками Вітюка, із тим рівнем доступу, росіяни могли б отримати доступ до інформації абонентів. Втім, у Київстарі запевнили, що "фактів витоку персональних і абонентських даних не виявлено". Атака не мала великого впливу на українських військових, які використовують "різні алгоритми і протоколи" замість телекомунікаційних операторів
-
10 років до наступної війни + утримання тих територій що зара контролюються як мінімум, як максимум те про що кажуть зара політики
-
А, сорі
-
А як перемагати якщо не призивати і залучати нових людей?
-
Юзав BNP Paribas, зараз злоті закінчились. З revolut в мене були обмеження в Польщі (не було достатньо доків для них), аде тут ще не було необхідності. Здебільшого користувався Wise
-
Хорошая шутка
-
Ты не против пока тебя не купят и не пустят в расход
-
Сходити в тцк і оновити данні?
-
Это не призыв уже это ловля как собак и принуждение
-
Да я так то і не проти, хоч вагнер купити і ними воювати
-
Можно вернуть рабство и закупать свежее мясо в товарных количествах
-
Ну їх на вулицях ловлять щоб привезти в тцк і дати морозива
-
Так ну твою критику я почув, може тоді в тебе є план дій якби ти повів себе у цій ситуації?
-
На зп
-
К чему эти манипуляции или ты на ЗП?
-
З вулиці в посадку, ти з тих хто у це вірить?