(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Получается США никому не нужно было? Или Британия в прошлом веке?
-
Идти воевать человек может только добровольно, если никто не хочет значит никому такая страна не нужна
-
В мене нема до цього питань
-
В Украине лишают прав
-
Нельзя было пришлось
-
Так можна було не їхати з України
-
Згоден, я ж і кажу це інше. І там те саме якби зара рус чел відмовляється від мобілізації
-
Нет это не мой выбор это обстоятельства так сложились
-
Так це твій вибір а не примус. Ти ж прекрасно зрозумів що я мав на увазі.
-
А мобилизация в Британии? У них ситуация более на украинскую похожа была
-
Для уточнения я против насильной мобилизации в принципе, а не только в Украине. Мне казалось это очевидно
-
А Wise реєстрував вже в Канаді? Чи ще в Польщі? І як на нього злоті заливати?
-
Так я не звинувачую
-
Если уже на личности переходить то я обновлял данные в тцк но это не помогло мне избежать поездки в тцк против моей воли и 13 часов "уговоров" на "хостеле"
-
Короче, тухла тема. Влада все проїбала і прийшла до найбільших платників податків (врешті решт, в Україні більше податків платять саме чоловіки) і сказала « ми вас 10 років стригли військовим податком, ви платили податки за захист держави, за гарантію свобод і прав, але така справа, ми вас не попередили про напад на нас, а всі хто це казали, то було іпсо. Треба ще ціною власного життя піти захищати, хоч це саме влада не справилась зі своїми основними задачами»
-
Я почему то не вижу на улицах рекрутеров призывающих к защите страны я вижу бандитов похищающих людей