(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я думаю и так и так можно. Каждую статью отдельно и одна страничка с ссылками
-
Я працював на маленькій галері і у нас клієнт стартап зі штатів, на піку там було різне і жорсткі дедлайн і фікс багів в неробочий час, але загалом авралу не було, потім бабло почало закінчуватись а нових клієнтів стартап не залучав, з нього пішов менеджмент який рухав компанію вперед і почався період застою коли можна було тижнями нічого не робити, після пів року такої роботи стартап продали конкурентам у яких була команда розробників в Китаї, ще пів року вони розкочегарювались і в кінці почалась розмірена але постійна робота. А потім нас українську команду звільнили бо нафіг ми тим китайцям треба 🥲
-
У нас тоже такое было. Неправильная стратегия была у компании, сделали ставку на ML, потратили 2 года впустую. Потом нас поглотил конкурент ради базы клиентской. Я ушел после продажи.
-
❗️ Залужний виступив проти залучення до армії ув’язнених і судимих, — ЗМІ "Армія це що, для поганих людей? Це не так", — заявив Залужний. Головнокомандувач також додав, що йому потрібні люди: "росіяни вже призвали 400 тис. і на червень готують ще декілька сотень тисяч, до 400 тис. Ким мені воювати? Або звертатись до світу і там просити людей або ви йдіть воюйте, якщо не забезпечите".
-
[RBC] Get Apple Watch Series 9 when you switch to RBC forums.redflagdeals.com/viewtopic.php?t=2667143
-
продаю Iphone 12 Pro 128, дочка користувалась, жодних проблем, все працює. батарея 80%. Звертайтесь, Етобіко (лейкшор), або привезу по Етобіко/Міссісага. ~500 CAD
-
Актуально
-
А вот это интересно. Значит сроки 400 тысяч к июню? 2 месяца на тренировку. К апрелю надо набрать уже.
-
Ой, я очень понимаю это. Я сейчас застрял на работе, которую нашел прямо перед войной. Да и ушел я не сразу, а только через год по факту.
-
Як же в мене горить с канадського розуміння гігієни. В нас інспекція будинку, а в коридорі між квартирами коври. Так чувак по всьому коридору ходить в носках, там де люди ходять у взутті, і так заходить до квартир. Тепер мені зайвий раз мити поли 😝 Якесь село, блін
-
В Мадриде щас очередь человек 700, пишут что двигаются по 30-40 в день
-
🚧 Мінкульт отримав за рік майже 6 тис. листів з проханням посприяти виїзду за кордон Відповідно до інформації, що міститься в системі електронного документообігу МКІП, у період з 1.01.2023 до 31.12.2023 року до Міністерства культури та інформаційної політики України надійшло 5 тис. 792 листи з проханням сприяти виїзду за межі державного кордону", - йдеться у відповіді. Водночас загальна кількість вихідних листів з міністерства щодо сприяння в тимчасовому виїзді за кордон за цей період становить 3 тис. 724 листи. @censor_net| Ми у Facebook, Twitter та Tik-Tok