(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітаю. Шукаю роботу як QA/QC. Локація - Ванкувер, але ремоут тільки за. Маю майже 5 років досвіду. Буду радий будь-яким референсам та інвайтам. Розглядаю кожну вакансію. Дякую
-
я не канадський ейчар, але мене це теж лякає
-
ну й поні з великими цицями на аватарці гітхаб профіля 😂
-
враховуючи що багато сприймає подібні позиції як щось для людей з 8+ роками а то й більше
-
я хоч й мімокрокоділ, але думаю канадських ЧРів дуже б злякало бачити дві тімлід позиції одразу після півтори років досвіду
-
Это показывает то как наши галеры умеют продать junior’a за senior.
-
Я manual QA, нещодавно знайшла працю, все добре начебто.
-
Дякую! Ми теж бачили, одразу не купили, а зараз трохи далеко їхати (поки що без машини) 🤦🏻♀
-
У нас наче ні, але фірма велика, у сусідні команди може бути. Подивіться mdf commerce careers. Тут так наче норм. Ну я 6 тижнів працюю тільки :)
-
Потрібен ще один в команду?
-
Бляха, треба змінити😂
-
It’s Hard to Predict How Long the Job Hunt Will Take An old formula used to say that for every $10,000 in salary, expect to spend one month looking for the position. This means if you hope to earn $50,000 you can expect to take five months to find a job. This isn’t accurate anymore, but there is an interesting correlation between time on the search and the compensation for the position. Книжка 2021 года
-
Дякую! Щось я занадто торможу, мабуть, через грип 😅🤦🏻♀